En bra helg

Vilken helg. Den har varit fullspäckad hela tiden, där av den dåliga uppdateringen.
Fredagen bestod av jobb och sen hem och ha lite fredagsmys innan standard gänget kom förbi, det vill sägs Blomster och Nilsson. Jag och Amanda gick förbi Linnea och lilla Malte där vi drack lite vin och myste på. Höll även på att skratta ihjäl mig då vi såg ett avsnitt av schmokk. Säger bara "ny pult". Har ni dålig humor, se den!
Lördagen flängde jag runt på storheden tillsammans med två brudar, vi sökte kläder till kvällens bravader och kom där ifrån tomhänta. Så efter lite extra kaosande än vanligt så var jag hos Mikaela I hennes nya lägenhet tillsammans med övriga tjej-gänget. Efter en tid där sprang jag över till nästa förfest hos Linnea och Adam där det blev en jäkla massa spel. Sen for vi till Stuk. Lång kö och fullt med folk, galen kväll.
Hade inte tid att vara bakis idag då vi for och kollade på Idas och Northlands basketmatch mot Umeå. Stor vinst!
Har även hunnit med att äta middag hos Filips pappa och sen fira hans mormor som fyller år.
Nu har vi precis landat hemma igen. Vi har hunnit förbi lägenheten en sväng också. Fått en liten klarare inblick i hur allt funkar så imorgon smäller det!


Hur klarar man sig utan sin bästa vän och ett badkar?

Nyss uppkommen ur badet, det är bland det bästa jag vet. Att få lägga sig i badet och göra exakt ingenting. Vet egentligen inte hur det kommer funka nu när vi flyttar till en lägenhet utan badkar!!
Hur i hela fridens namn ska det gå?
Om någon känner att dom har ett badkar för mycket så kan jag ställa upp, som en trogen vän i vått och torrt, och ge badkaret ett kärleksfullt hem!

Fick just ett samtal från min bästa vän som resulterade i att vi kommer vara borta från varandra i 7 månader. Väldigt blandade känslor men jag är så fruktansvärt glad för din skull. Det är du värd!


Estonia

Vi pratade på jobbet idag om fartyget Estonia som sjönk för ett par år sedan. Är det bara jag som INTE har hört talas om detta? Detta var tydligen lika stort som 11 september och tsunamin. Jag menar, borde man inte ha hört talas om det iaf? Men man kanske blir förlåten om man säger att man var två år när det hände? Nåväl, tragiskt och hemskt.
Den här dagen känns även den som en dra tacket över huvudet och stanna i sängen dag. Men som jag sa tidigare så vill jag nig hitta på nått ikväll. Blir som en invärtes panik. Fredag är lika med aktivitet. Men måste det vara så.....?


Fredag

Konstig morgon... Vaknar och känner att jag inte har ont i ryggen. Detta är något som är väldigt ovanligt då min säng är värdelös, med stora bokstäver. Längtar som tusan tills den nya sängen är på plats. Kommer sova som en gud (hoppas jag). Det är iaf vad jag drömmer på nätterna.
När jag vaknade bestämde jag att så fort jag kommer hem från jobbet så ska jag sova! Och så fort jag kommer till jobbet så går tankebanorna i stil med "vad ska jag göra ikväll". Så dagens dilemma ser ut som sådant, sova eller aktivera sig?


... och fortsatt regn

Sämre uppdatering idag. Stängde på jobbet och gick sen hem till Filips mamma och åt middag. Hela dagen har varit en smula bitter pga det trista vädret. Väl hemma hos Filips mamma hade jag även en putt kille att ta hand om. En till som blivit smittad av det tråkiga vädret troligtvis.
Vi bestämde oss för att baka efter många försök av kanalsökningar eftersom vi inte fick fram Luleå matchen. Det blev cookies och brownies så imorgon kan magen vänta sig en smäll. Klockan står på 7.30 så nu säger jag god natt. God natt! :)


Regn..

Morgonen var inte riktigt en rise and shine morgon för min del. Inte ens vädret var på min sida idag.
Är på jobbet och har laddat upp med halstabletter, nässpray, c-vitamin, Ipren m.m. Så idag ska jag fan besegra denna förkylning. Har inte tid med det här. Flytt på måndag och allt... Uuh. Wish me luck...


Sjuk

Uuuuh. Mår bajs.
Gör ont på ett sånt konstigt sätt. Från näsan, till gommen, till tårkanalen i ögat. Sen den vanliga IBS:en på det, så jag kan inte påstå att min dag varit strålande.
Mamma blev iaf glad när hon upptäckte att stryk högen var borta, så får väl se det som att dagen gick åt en god gärning helt enkelt. Ska gå och rota i kassarna som mamma kommit hem med från kvantum. Det ryktas om att det finns apelsiner och andra bra saker mot förkylning.


Onsdag

I morse när jag vaknade hade jag ett glädjande sms från min chef som frågade om jag ville börja jobba schema lagt under en tidsperiod. Flög upp av lycka! Trots att det bara är under en tidsperiod känns det som en trygghet.
Under gårdags kvällen visade även Linnea mig en utbildning som var mycket intressant. Ska studera den lite närmare men det är helt klart ett alternativ.
Imorse när jag vaknade hade jag inte bara ett sms från min chef och en utbildning att undersöka utan också en jävla förkylning. Därför blir dagens planer att vara den där extremt duktiga dottern och stryka hela dagen. Varva strykning med varma koppen.


Keep your friends close

Blev inte någon värst tidig kväll men det gör ingenting. Jag har haft mina fina vänner hos mig och vi har haft lika mysigt som vanligt. Älskar känslan av att se fram emot en kväll och sedan blir den lika bra som förväntat, varje gång.
Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, druckit rose, ätit cornflakes kakor mm. Vill ha flera kvällar som denna!

Imorgon är jag ledig och har lovat mamma att stryka om jag inte har några andra planer. Så frågan är, skaffa planer eller agera världens mest engagerade och hjälpsammaste dotter? Det lämnar jag osagt. Framtiden får visa och se. Nu har jag tänkt krypa ner i sängen och kolla på serier. 6 dagar kvar, god natt.


Rast

Är på jobbet och har lunch. Jobbar till fem och sen ska jag hem och sova tidigt. Vill bara att det ska bli måndag så att vi får lägenheten!!!
Hittade även en bubbelpool för ett alldeles för billigt pris. Måste förhandlas med pojkvän! Hehe

Gården var faktiskt hängigare än vanligt. Vi hade beslutat oss för att inte ta valpen då det kändes för spontant. Men det tog emot att säga det. Tro mig. Hade en sån hemsk magkänsla hela dagen. Ville bara krypa under täcket och be om ursäkt.
Vi bestämde iallafall, uppfödaren och jag, för att hålla kontakten då vi istället är intresserad av nästa kull.
Om det är NÅTT jag ska ha haft innan jag dör, då är det en hund!


Irriterande

Dagen var bra, vi gick på stan och tog sedan en lunch på friends.
Nu ikväll har det bara kliat i fingrarna. Den ständiga känslan av prestation gör mig bara deprimerad för varje gång det kommer en fråga ang. jobb eller utbildning. Varför ska det vara så jäkla besvärligt? Varför kommer man inte på vad man vill plugga på en gång?!
Blir så less.... Irriterad.


Drömmer mig bort


Måndag

Upplands Väsby, god morgon god morgon!
Frukost i magen och soffläget intaget. Dagens planer är att umgås med
Martina, ses fram emot!
Ska även fortsätta kriga med hemsidan som jag beställt en väska och ett par skor ifrån. Helt värdelöst...
Den under klacken har lossnat från skon, handtagen på väskan lossnar och dragkedjorna var missfärgade. Detta ska nu fotas och mailas till dom!
Fortsättning följer...


Söndags mys

Älskade mys kvällar. Rose, choklad och film med min kärlek.
Dagen spenderade vi på Piteå havsbad nästan hela dagen. Måste erkänna att jag blivit en riktig kärring, satt i bubbelpoolen hela tiden. Är en sån person som fryser exakt hela tiden. Ute, inne, i vatten, när jag sover osv. Lite jobbigt när man lever ihop med någon som är ett av det extremare fallen av motsatsen. Jag sover nämligen i one pice, duntäcke och överkast... Hm.


Hoppsan

Det skulle bara bli en kvälls macka. Så kan det gå...


Valpar!!!

Helt sjukt jävla galet vad söta dom var!
Vi for nämligen till uppfödaren vi har haft kontakt med och kilade på mamman och hennes valpar. Tanken var att tings en nästa sommar. Men jag vet helt ärligt inte hur det här kommer att sluta....


Spännande morgon

Uppe med tuppen och sitter redan i bilen. Är påväg ut till g-stan. Tror jag ska hålla på anledningen men jag kan avslöja att jag är exalterad till tusen!!


Mysiga kvällar och kletiga sopor

Sop stationer är allt bra grisiga. Var och slängde sport tillsammans med mamma. Kletigt... Stod även en fullt normal man där med en pinne i anden vid en container. Han stod och petade och letade där länge och väl. Efter ett tag förstod jag att han letade pant. Men det gick inte ihop för mig, för han såg inte ut som en "sån"? En sån med trasiga kläder, inga tänder och på lyset. Nä han såg ut som en helt vanlig pappa som hade vägarna förbi containern innan han skulle nya barnen på dagis?
Kan inte förstå att det finns så många hemlösa i Sverige. Hade en lång diskussion med mamma efter detta. Dom är fler än man tror tyvärr....
Nu ska inte detta misstolkas och uppfattas fel. Jag tycker bara att det är synd. Synd eftersom att vi bor i Sverige och alla har möjlighet till samma chans. Nåväl.
Efter detta for jag och mamma till farmor. Hon är som söt min farmor. Och tuff!
Nu ska jag återgå till folket här hemma. Folk är här och det är vin och choklad som gäller. Men nu ryktas det om att pajen och kaffet är framme. Bäst att lägga på en kål!


Fredag

Började morgonen i backen på ormberget. Gick inte alls som jag tänkt, men jag tog mig dit iaf.
Mötte upp Filip för lunch på köpmangatan. Världens godaste lax!


Lyckan är inte att nå sitt mål, lyckan är att vara påväg

Massagen var helt underbar, och helt galen. Skulle vara rygg massage men efter att jag berättat vilka problem jag hade så masserade hon bröst, fötter, mage och ben. Hon till och med STOD på min rumpa?! Fy satan vilket träningspass. Och ont gjorde det. Men det var helt underbart efteråt. Grym massör. Kommer helt klart att gå tillbaka.
Plockade som sagt upp Martina efteråt och vi for och kollade på utklädnings kläder. Vi hittade väl inget direkt men lite inspiration fick vi allt!
Just nu sitter vi bänkade hos Nilssons som vanligt när det är hockey kväll, så mysigt!


Torsdag

God morgon Upplands Väsby!
Ligger i soffan i världens skönaste one pice och ser på efter tio. Det handlar om relationer, kommunikation och psykologi. Love it! Tycker det är jätte intressant.
Planerar även inflyttningsfesten mellan alla reklamer. Känns galet kul och troligtvis blir det maskerad. Ska till en utklädnings butik här i stan tillsammans med Martina och kika ifall det blir nån inspiration eller kanske rent ut av ett inköp, troligtvis inte, det ekar i plånkan.
Haha lite komiskt är det att vi tagit en tilläggs försäkring som bl.a. täcket spilld dricka över dator, tv, soffa osv. Vi är i alla fall förberedda!
Nu ska jag äta fulle innan jag ska iväg på massage!! Snacka om vardagslyx !


Onsdag

Efter min lägenhets städning så plockade jag upp Filip som slutade tidigt. Vi for till röda korset och lämnade kläder, dock med en klump i magen...
Eftersom det var så pass nära till Willys bestämde vi oss för att göra en fisk gryta till middag. Blev helt galet god.
Sen kom Martina hit och vi blev upp plockade av Rebecca och bilen styrdes mot friends. Hela tjej gänget var där och jag tycker verkligen det är så mysigt att ses alla. Som vanligt pratades det om allt mellan himmel och jord. Stor kram till alla er, för att ni finns!
Ett stort lycka till till fina Rebecca och Jimmy som far till Bali imorgon. Tänker på er och hoppas att ni får en oförglömlig resa, fota mycket!!

Slänger upp en bild på middagen och även receptet medan jag kommer ihåg det, var bara nått vi slängde ihop :)
För 4 personer:
• En palsternacka
• En kålrot
• En morot
• Broccoli
• 5-6 potatisar
• En burk krossade tomater
• En flaska vitt matlagningsvin
• Saffran
• Chili
• 2 filéer fisk (vi hade Alaska pollock)
• En gul lök
• Fisk buljong
• 0,5L vatten
• Citron
• Färska tomater
• Kräftstjärtar
• Salt & peppar

Vi hade brynt rotsakerna tillsammans med löken och sen i med vinet och resten. Kräftorna hälls i precis innan servering, annars blir dom sega.
Dill, citron och crème fraîche som dekoration.

Måtten blev lite efter behag. Man får testa och prova sig fram helt enkelt! :)





Onsdag

Seeeeg morgon. Ja jag vet klockan är fan över två. Kan ändå skryta med att jag har städat hela lägenheten.
Nä nu tappade jag tråden.
Mot sminkväskan, hej!


.... I do!

Snacka om bröllops dag! Martina kom hit vid två och efter det satt vi klistrade framför youtube filmer på frierier?! Varför har jag ingen aning om men jag blev glad i hela kroppen och bara sprudlade efter dessa filmer!
Två av dom har ni här:
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/697796-videoextra-varldens-forsta-mimande-frieri


Vilken dag....

Vilka projekt jag har dragit igång egentligen. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Filips första kommentar var, "såhär kommer det inte aty se ut i våran lägenet". Haha stackarn har ingen aning vad han har gett sig in på eller med vem, hehe. Men han ska ändå ha ett STORT tack min fina kille. Herre min skapare säger jag bara.
Han fick för sig att vi borde fara till g-stan och hämta hans vax, bara för att, klockan sju på kvällen. Jag trodde han skoja. Då klämmer han till med att dom nämligen släppt nya NHL på Elgiganten som han bara måste ha, och att dom stänger på en timme.
Jaja what ever, vi far väl och köper ditt himla spel då.
Väl på elgiggo (som pappa alltid sa) satte jag min i spel-hörnan för att slippa. Efter 15 min och för många runder av Super Mario började jag fundera på om han börjar köpa nån dator till det där spelet. Jajomen. Där står han med en försäljare som blir enld och lågor när Filip frågar, "har du två av dom där hemma?". Vid det här laget började handsvettet krypa på.
-Herregud han har ju slagit i huvudet.
Filip ger mig en spärrad blick och säger "jag förklarar sen".
Åh vad skönt, det är till jobbet tänker jag och knatar några varv i butiken för att göra av med all adrenalin och panik som slagit rot.
Väl ute i bilen fick Filip ge mig en rejäl förklaring efter att han har slagit in den ena datorn och bett mig "ta han" om den andra.
En tack present till mamma för att han har fått bo här och en för tidig ett års present till mig?!?! Kan tala om att jag filmade mammas reaktion i smyg, en film som jag tyvärr lovat att inte publicera.
Nu ligger pressen på mig. Vad köper man till en mat intresserad kille på 21 år? Några tips? Är i behov av fruktansvärt stor hjälp. Tack på förhand.
P.s Filip jag älskar dig, tack för en alldeles för fin present. Kan nog lova att jag talar för mamma också. Puss! D.s


Måndag

Gjorde en att göra lista igår innan jag somnade, så nu är jag i full gång. Än så länge har jag ännu en gång ringt ang matte c och nu känns det bra! Jag har målat klart skostället vilket visade sig vara ett riktigt projekt och just nu sitter jag min gamla stationära dator och lägger över allt på en extern hårddisk. Förhoppningsvis kommer vi kunna ta med den till nya lägenheten. Annars kanske omformatera och sen sälja.
Nu ska fortsätta mes mina IT-projekt och sen övergå till garderoben.


Söndag

Åh en sån bra dag! Vi har hunnit med storhedens shopping och Antnäs möbler. Sen hem till Filips pappa och hämta lite grejer. Efter det till kvantum för att handla till kvällens förrätt och efterrätt, mamma gjorde varmrätten. Så fruktansvärt gott! Sen har vi även planerat det stora eventet, inflyttningsfesten! Känns så sjukt kul och jag ser verkligen fram emot det. Jag hoppas bara att det blir så bra som jag har föreställt mig. Vi får vänta och se.
Nu är vi hos Linnea och Adam. Rebecca och Jimmy är också här för att lyssna på deras Bali resa. Dom ska fara dit om några veckor. Spännande!!
Ska fortsätta lyssna nu, hei!


Fredag

På liv och död 112. Uuh... Ryser. Dom gör ett grymt jobb men det är inget för mig. Skulle aldrig klara av att ha någon annans liv i mina händer. Byter kanal. Håller på att göra mig klar iaf. Ska snart plocka upp Rebecca och åka till Johanna där det är ett gäng.
Nu, mot sminkväskan!


God morgon!

Jag har försökt att hålla igång bloggen så gott det går och jag tror bestämt att jag måste ge mig själv en klapp på axeln, hittills iaf.
Gårdagens känsla höll i sig länge. Trots att himlen är grå just nu och det blåser storm ute så hittar jag nån slags mys-känsla i det. Det känns som att jag går runt och längtar efter saker som jag och Filip pratat om att det skulle vara kul att göra. Tex.

• Lägenheten
• Halloween
• Ånge
• Nyår
• Göteborg
• Stockholm

Som sagt. Saker vi pratat om och skulle vela göra utan en större förklaring.
Just nu befinner jag mig på jobbet. Väldigt lugnt och skönt. Förhoppningsvis drar det igång snart. Annars kommer det att bli en lång dag. Men i det här vädret spelar det egentligen ingen större roll....
Ha en bra dag!


Sep. 13, 2012


Luleå hockey

Ikväll laddar vi upp för Luleås första seriematch. Vi sitter bänkade hemma hos Nilssons och lyfter från soffan om vart annat. 1-1 18 minuter in i matchen. Vi håller tummarna.
Annars har jag jobbat idag. Filip var in och beställde glasögon, riktigt snyggt! Ovanligt bra dag på alla sätt, känner mig ovanligt glad! Hoppas denna känsla håller i sig, mysiga underbara höst!


Allstar

Samlade ihop gänget och knatade till allstar efter frissan. Älskar sånna här dagar! Ny meny på stället som bl.a. är framtagen av Filip så testa det.
Nu sitter vi hemma hos oss med kaffe och choklad samtidigt som vi tittar på Sverige-Kazakstan. 0-0 än så länge. Fortsättning följer!


Korvgubben

I min ensamhet sitter jag nu på korvgubben och trycker en burgare. Har varit på banken med mamma och pratat sparande hit och dit. Till skillnad från alla andra så måste jag säga, Jaa! Personlig rådgivare är faktiskt nått jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Fortsatt fundering på detta återstår.
Nu ska jag lyxa till denna gråa tisdag genom att sitta i frisörstolen och njuta.
Sen hem och måla klart skostället som jag och Filip gav oss på igår. Blev ett himla projekt med den där lilla saken....

Nu ser jag att klockan sprang iväg före mig, måste springa ikapp. Hejsvejs!


Amphion

Blev lite spontan jobb idag 9-18. Och jobb blev det kan jag lova. Tror inte jag satt ner en gång. Full fart hela dagen, men det var kul och tiden gick fort!
Blir även jobb imorgon för min del.

Ikväll har jag varit på Amphion tillsammans med mamma, Barbro och Amanda. God mat och mycket svammel. Sen for vi hem till dom och fortsatte kvällen där. Perfekt fredags kväll!

(inlägg som inte ville laddas upp i fredags)


Lägenheten

Tänkte slänga upp lite bilder på läggan. Enjoy!


Aj lav jo


Telefon signaler

Det där dovande "tjutet" som kommer ur telefonen när man väntar på ett svar har dagen till ära gått mig på närverna. Telefonkö kan vara riktigt långtråkigt. Speciellt när man halvt hinner somna innan nästa ton och flyger upp när den åter upprepar sig. Ja jag håller med. Jag har inte speciellt mycket att analysera på dagarna. Men nu har jag iaf anmält mig till matte c kursen så förhoppningsvis blir jag antagen.
Nu ska jag snart fara och träna med Martina och sen möta upp Sara. Så himla länge sen vi sågs. Dåligt av oss...

Gårdagen var mysig! Jag och Filip for till farmor och fikade, sen ut i blåbärs skogen och plockade blåbär. Efter det hem till hans mormor och morfar för att äta våfflor, hem till mig och städa och sen vidare till hans pappa för middag. Sen kom mina fina flickor förbi mig. Vi fika och pratade på som vanligt. Saknar det, mera sånt!
Nu blir det en pn. Annars finns det stor risk för att jag kommer somna på gymmet...


Saturday night

Nu är vi hemma i Sverige. Har varit hemma nån dag redan men har gått i min egna bubbla. Ikväll ska jag iväg till Linnea och mysa på. Fest planerna styrdes om men jag måste säga att jag är lite sugen.

På måndag eller tisdag bär det iväg till Ikea mest troligt. Längtar tills vi får lägenheten! Att få inreda. Åh...