Beauty and the beast

Disney musik på hög volym. Så himla mysigt. Känns som man var 7 igen. Behöver mina tjejer. Så dom som är på vift kam väl ta och pallra sig hem igen.
Nu lite bilder från då jag och Filip var i hans stuga i Piteå. Tack för mig.


För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

(Succé!)
- Nalle Puh

Pengar under bordet går märkligt nog sällan till mannen på golvet

Cola, chips och film tilsammans med bror hemma hos filip. Det är vad som händer just nu. Kan inte påstå att jag ansträngt mig allt för mycket de senaste dagarna. Har varit i Filips stuga och bara ätit god mat, spelat kortvarit ute och myst på. Vill bara tillbaka. Man mår så bra av sånt, att få komma bort från stan. Till ett ställe där tiden står still. Underbart.
Snart kommer lite folk och ska göra naglar. Så därför ska jag börja ta fram grejerna. Hejhopp

Helgen


Söndag

Helgen sprang förbi. Denna gång igen. Jag har varit på ett seminarium ute på nordkalotten som handlar om hur man startar ett internetföretag. Verkligen inspirerande men mycket att tänka på. Efter det stressade jag vidare hem till Rebecca och Jimmy där vi tjejer firade våran Beccy som fyllde 20 år. Heregud... 20. Är jag den enda som inte känner mig som 20? Kanske fär att jag fortfarande är 19, hehe. Okej, dålig humor men kvällen var trevlig. Just nu sitter jag i soffan hos Filip och har just städat hela lägenheten. Pust. Innan det var vi till Filips mormor och morfar tillsammans med hans familj och åt smörgåstårta. Alltid lika mysigt! Sen började Filip jobba och det var då jag satte igång med städningen. Kan erkänna att jag inte bara städade. Tog en bok, öppnade fönstret och satt sådär lagomt bra i solen ett tag. ( Ja, öppna fönstret. Man tager vad man har när det inte finns en balkong och man befinner sig på högsta våningen)

Trött

Uh. Nu är jag trött. Jobbat till 16, direkt hem till Filip för att laga Rebeccas naglar och sedan göra mina egna naglar. Har sneglat på hockeyn också. Allt jag har att säga är, skandal..


Innan man vet vad som är fel måste man bestämma vad som är rätt

Blev ett 12 timmars pass i onsdags och imorgon blir det jobb på smarteyes. Idag har jag varit och besiktat bilen med mamma och sen shoppat kläder. Tummen upp.


Jobb

Trött.. Ska iväg och jobba strax. Lunch och match på coop arena. Bra med jobb ändå. Har blivit lite för lite med det... Nu ska jag göra mig klar. Hejsvejs

Some things we don't talk about...

Har blivit många nagel inlägg eftersom det är det jag pysslat med. Sitter nu med tända ljus och lyssnar på lugn musik. Avkoppling.... Men ensamt.
Bli inte tillsammans med en kock. Jobb, jobb och jobb. Men jag är väldigt, väldigt, nöjd med mitt "misstag". För jag tycker om honom ändå <3


Amanda


Naglar på Rebecca


Sol

Solen skiner! Helt underbart. Sån humörs höjare.
Var i kåbdalis i helgen där vädret också var toppen. Därför ger jag mig ut på en promenad och njuter av solen innan Martina och Rebecca kommer för att fixa sina naglar. Adios!


Världens bästa, Pappa

Jag har aldrig riktigt vetat vad jag ska skriva. Har börjat ca 40 ggr men aldrig avslutat. Alltid tagit bort, alltid raderat fast aldrig glömt. Det har gjort lika ont varje gång. Tårarna har runnit lika mycket varje gång. Varför nu då?
Jo. Jag har fått så många tecken, haft så mycket kontakt och varit så medveten. Nu har alla tecken minskat, tynat, tystnat. Det finns en oerhörd längtan, en panik som kryper på. Panik som tidigare lagt sig men som nu vaknat.
Vart är du? Är du ensam? Är du rädd?
Tre frågor som skrämmer livet ur mig. 

Det värsta av allt, förutom att se dig ha så ont, var att gå där ifrån när du för sista gången stängt ögonen. Lämna dig på sjukhuset, själv, ensam... Förlåt pappa, Förlåt.
Det gjorde så ont och det gör så ont. Ett senarium som spelas upp varje dag i mitt huvud, flera gånger. Om det var nånting du lärde mig var det omtänksamhet och lojalitet. Var inte så stolt över dessa egenskaper när vi med dom tyngsta stegen gick mot bilen.... Gick mot bilen? Som om det var en helt vanlig dag. Han i svarta jackan tog en cigg i rökrutan som vanligt? Hur kunde han ta ett bloss som om det vore vilken vanlig dag som helst? Hur kunde vi gå till bilen som om det vore vilken dag som helst?! Hur kan almänheten bete sig som vanligt när det råder ett inre sammanbrott, dråpslag och katastrof inombords. Sen blir allt tyst. Bara tyst.  
Ilskan.
Den förbannade jävla sjukdommen skulle drabba jordens renaste hjärta. Förstöra en hel jävla familj och göra de tysta minuterna till förbannade jävla timmar som man fruktade som en kniv i magen. JA, jag är sjukt jävla arg! Jag är ledsen, men inte bara ledsen. Jag är förbannad. Så fruktansvärt arg. Ilskan kan tränga på när man minst behöver det och gå ut över människor som inte förtjänar det. För det ber jag om ursäkt. Men jag kommer fortsätta vara arg. Arg för att jag förlorat min bästa vän, största förebiold och tyrgghet. Men jag är inte alltid arg. 
Vad döper man den känsla som sätter sig i kroppen efter vad jag och min familj varit med om? Hur sammanfattar man ilska, ledsamhet, saknad, kärlek, sorg och alla miljoner känslor som blandas på samma gång?
En mamma ska inte behöva vara på sin sons begravning, en fru ska inte bli ensam innan halva livet ens gått och två syskon ska inte behöva lägga en ros på sin pappas kista innan de ens blivit 20 år. Men framför allt. En son, man och pappa ska inte behöva lämna livet innan han sett sina barn ta studenten.
Jag vill också tacka min pappa. Tacha honom för den underbara familj han gav mig och oss. Tacka honom för att han hjälpt mig bli den person jag är idag och hjälpt mig värdera livets alla händelser.

6 månader har gått men det känns som om det var igår. Tiden går så fort. Den kallvattens hink som hälls över mig när det faktiskt slår mig, att du är borta, är fruktansvärd.
Någonting som varje gång påminner mig om, att du verkligen är här, är när våran låt helt plötsligt dyker upp på de messt gåshuds väckande ställen. Till exempel som nu. Helt plöttsligt. Jag vet att du är här, jag vet att du ser. För du såg alltid, alla. Chris Medina-What are words ♥




                         Shirley Clamp-Jag fick låna en ängel




                 Helen Sjöholm-Som en bro över mörka vatten ♥




                              Jill Johnson-Kärleken är


Driving by

Naglar nr två är gjorda, blev bättre. Bättre än väntat. Så nu mina damer och herrar, kanske framför allt damer, så tar jag 200:- för naglar som tar ca.4h att göra :) Hör av er!
Nu har jag precis ätit sushi med Martina. En riktig myskväll! Snart kommer pojken hem från jobbet och innan dess hade jag tänkt fara hem och hämta jobb kläderna då jag jobbar på smarteyes imorgon. Nu kryper jag ner i soffan så länge, hejhopp.


Naglar

Så var första naglarna klara. Helt ok kan jag tycka för att vara första gången!
Förhoppningsvis finns det nån som vill ha gelé naglar? Hör av er :)


Den som väntar på nått gott....

Naglarna har kommit, Filips onepice har kommit och jag var alldeles exalterad. Gårdagen bestod av läkarbesök, hämta paketen och sen gjorde jag naglar hela dagen... Nästan. Lägger inte upp nån bild på dom eftersom det var första gången och resultatet går att justera på många ställen, haha. Men träning ger färdighet!
Idag blir det jobb ca 10-22, mördar pass. Men det räntar bra i plånkan!


Hemma

Då var man hemma efter en underbar helg. Redan när vi satt i bilen kollade vi upp när nästa möjlighet fanns för att åka tillbaka. Jag som inte är så förtjust i skidor tyckte det var riktigt kul, fina backar och bra väder.
Nu har Filip precis gått till jobbet och jag kör en klassiker och lyckas inte somna om. Ligger och uppdaterar min mail hela tiden då jag väntar på att några paket ska trilla in på posten. Borde man förresten inte få någon ersättning om ett paket blivit borttappat eller försenat?
Hatar verkligen att vänta...


Time out


Så underbart mysigt, vill inte hem!


God morgon!

Solen skiner, -2 i backen och extreeem träningsvärk i rygg och ben. Kanske borde ta upp det här med skidåkning igen, bra träning!
Dagen blir möjligtvis liknande mot gårdagen. Den bestod av skidor, 5 mil skoter färd, bastu, middag och ligga utslagen i soffan resten av kvällen.
Men idag ska vi nog klämma in lite afterski! Hej så länge :)


Dundret

Blir ett kort inlägg idag. Mer än vanligt iaf, hehe.
Detta eftersom jag befinner mig i dundret tillsammans med min pojk och hans familj. Underbart väder, härliga backar och långa skoter färder.
Livskvalité! Over and out!