Still going

Jobbade till 5 idag ungefär. Synd bara att llt:s busstabell på internet inte stämmer överrens med de på busshållsplattsen...
Blev aningen sen. Trots det så gick det bra. Måste säga att jag blev imponerav av Tompi eftersom det var hans första dag där. Blir han som bäddar min säng framöver, trotts att han övertatar sig själv att han inte kan.
Där emot blev det ingen körlektion idag, en sjuk Daniel. Trist, jag som var taggad på att få bort det här nu.
Får väl så hur det löser sig. Nu ska jag gå och hjälpa mami med städningen eftersom hon ska ha tjej middag imorgon;) hihi. Sen blir det tyvärr teori verkar det som.... suck.




Sömnlös

Nu ringde dom nyss från jobbet.... akut hjälp på ingång.
Tungt...


And I need you now

Underbar dag! Fint väder till att börja med. Sen knallade jag ut mot stan för att äta lunch med Mikaela och Josse. Det var riktigt myskig. Vi satt på Roasters ett bra tag och bara surrade. Sen for Mikaela och dansade så jag och Josse passade på att vända upp och ned på stan. Sen kom jag hem och slängde mig direkt i sängen med vete påsen på nacken. Skoter krocken sätter tydligen sina spår nu, får nog ta att gå till en sjukgymnast/läkare eller nått liknande. Blev inte länge liggandes där innan Anne och Marcus kom för att gratta mig, himla trevligt!
Sen bar det av för att träffa Linnea och Frida. Vi köpte vit choklad, blåbär och hallon. Blev himla gött!
På tal om gött så var dom nyligt hemkomna från Göteborg. Till och med Grekland! Var himla kul att träffa mina brudar igen. Det är nu man märker hur mycket man saknar dom. Tack för en jätte mysig kväll, ni är så himla underbara! Nu ska jag knalla mot sängen. Imorgon väntar körlektion.
Puss!



Alicia Keys - New york (Broken Down)


Kvällens låt ♥

If you got it

Igår steg jag upp kl. 05.00. Det tror jag inte har hänt sen jag skulle konfrimeras och var tvungen att gå på julotta i Härjedalen. 06.20 befann jag mig på POs trafikskola påväg mot Piteå. Halkbana stod på schemat! Det var otroligt kul men jessus vad dålig jag var i början. For runt som en guttaperk där på oljan. Svar ja, ni lästa rätt, olja. Eftersom det är lite dåligt med snö så här på sommaren får man göra en blandning av olja pch vatten som ligger på en plåt. Då blir det snorhalt.
När man väl börjar få lite självförtroende sprutade dom på mer olja på banan. Man fick inte känna sig duktig på det där inte ;) Sen for jag in till stan och shoppa! Det var längesen men underbart. Blev ett linne, jeans, bh och skor. Känns rätt fantastiskt att jag hittat mig ett par skor. Sen blev det spinning tempo på cykeln hem för att dra med mor min på aerobic. Japp, jag sög! Har inte dansat på ett år nu och det märktes. Blir att gå på lite mer dansträning... om jag vågar. 
Nu ska jag iaf göra mig klar och springa ut på stan och käka lunch och umgås med Mikaela och Josse!
Hejsvejs :)


 


Girls

Nu har jag landat efter midsommar. Den spenderades med över 25 pers på kluntarna. Bilder kommer tyvärr inte eftersom jag lyckats glömma mobilen i Martinas bil, bra jobbat!
Nu sitter jag framför tv:n och ska snart fixa lite mer i rummet. Kom att tänka på mina brudar och att vi snart måste hitta på nått! Frida och Linnea kommer hem i morgon, har saknat er så :)






You

Idag for vi till stugan jag och Tomas. Vi kom dit vid 12, gick ut på altanen, hämtade madrasser och filtar sen somnade till halv 5. Vilken lyckad soldag... Inte riktigt. Tur att det finns någonting som kallas brun utan sol när man lyckas så bra.
Jag märker att jag blir sämre och sämre på att blogga. Jag har iaf hunnit med att fylla 18, haft körlektion, umgåts och lite sånt. Nu ska jag gå och se på tv sen blir det stan i morgon! 


I'm not afraid to take a stand

Imorgon börjar mitt nya liv!
Det kanske är så man alltid säger. Men även denna gånga ska bli ett tappert försök.
Jag fyller 18 och har äntligen köpt det omtalade gymkortet.




Sommar!


Här kommer anledningen till mitt sega bloggande.
Nu ut och springa, adjö!