Grått

Solen skiner och det är lördag. Borde antagligen som alla andra vara påväg mot pdol. Men icket. Hela veckan har känts grå och gör fortfarande. Därför far jag ut till min fina mamma i stugan med några vänner på en sörnäsudden-rehab. Hejdå.


Onsdag

Köpte blondinbellas första bok igår. Sträckläste den och var klar samma dag. Faktiskt riktigt bra. Över förväntan. Klok tjej! Idag har jag varit ute och gått med Filip, varit och fikat med Ida som sen blev en sväng på stan. Ligger i sängen död nu. Men det är bara att ställa om. Kvällens planer lutar mot en utgång. Fortsättning följer.....


Naglar

Har jobbar från 9.30-16.00. Skönt att sluta tidigt! Efter det blev det hem och göra naglar på två damer. Här är resultatet!


Av glass blir man glad


Smarta ögon

Solen skiner, det är fredag... och jag är på jobbet som vanligt. Även imorgon. Har blivit mycket jobb mån-lördag. senaste tiden så det börjar ta ut sin rätt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med mina fina vänner. Kanske ta ett glas vin. Så till alls er som går på båten och kaosar skänker jag en tanke redan nu :) Nu återgår jag till mina smarta ögon!


Sjuk

Uuuh. Sjuk nu?! När det är sol och fint väder och jag är ledig? Får se om det blir nått jobb för min del imorgon. Som det ser ut nu så ser det mörkt ut. Är hos farmor just nu och har ätit middag. Lär bli att sova tidigt ifall huvudet fortfarande känns som en ballong. Jag längtar till stugan och havet. Vill vara frisk och åka båt. Jag vill vara ledig och slippa känna att jag måste ta vara på dagen eftersom att jag jobbar imorgon. Jag vill njuta. Ska fortsätta drömma mig bort. Saknar även dessa killar.


Fredag den 13:e

Fyfan vilken dag. Börjar med att en av assistenterna är sjuk så det är bara jag och Maja på jobbet som assistenter. Allt gick åt skogen. Optikern var fullbokad hela dagen så hon hjälpte till så gott hon kunde. Dagen fortsätter i samma takt och med tiden känner jag mig mer och mer som en klubbad säl. Yes nu har även jag fått denna berömda sjukdom verkar gå på smarteyes. Panik-mag-ont-snorig-ont-i-huvet-med-mera-med-mera. Går ut och äter med släkten och far sedan till g-stan med Filip för att sova över. Med min mag ont och klimakteriet-svettning tyckte vi det var en briljant ide att sova med fönstret öppet. Detta resulterade i en förbannad jävla förkylning. Sitter på jobbet nu som maskot. Klubbad säl är temat. Utklädnad = Mig själv Hejdå


Lill lördag

Oj... 12 brudar och fullt ös. Idag är jag trött men igår hade jag kul! Är bara jag Rebecca och Maja i butiken idag. Kan ju säga att det går lite knarrigt. Men det går!


Tisdag

Bättre dag idag. Jobbat mellan 11-17, sen fick jag äntligen mitt efterlängtade paket med väska och skor. Rekommenderar absolut inte hemsidan jag beställde ifrån, därför nämner jag den heller inte. Efter det blev det mat på Allstar och sedan vin hemma hos mig där det pratades och beslöts att imorgon blir det partaj! Känns himla kul, har varit så galet party sugen så nu är det dags! Nu kom precis Filip från jobbet så jag tänkte byta några ord med honom innan jag knackar på hos John Blund. Jobb 9-18 imorgon. God natt! :)


Människor kommer aldrig att sluta ha åsikter, heller inte känslor


Min Pappa lärde mig en sak, pengar är inte allt. Det är papperslapp som gått människan över huvudet

Önskar att du vore här. Det blir jobbigare ju längre tiden går. Tror jag har puttat bort all förtvivlan pga rädslan. Jag behöver dig. Jag behöver dig för att kunna vara mig. Behöver någon som orkar sitta kvar och ta dom där otroligt långa diskussionerna som bara vi orkade med. Dom där som resulterade i vad som är rätt och fel. Vad man gör och inte. Vi båda fick svar. Nu har jag inga svar, ingen att diskutera med. Därför saknar jag dig extra mycket nu. Jag vet inte vad svaret ska vara? ....


Lördag

Jaaaadå. En timma tidig på jobbet. Min chef måste nog tro att jag absolut älskar mitt jobb! Vilket jag också gör, iaf nu på sommaren då det är ljust, fullt med folk och jag får jobba med Maja och Rebecca. Så jag ska inte klaga alla. Just nu har vi inte en kund i butiken så vi poppar lite extra på radion. Mamma mormor och morfar kommer förbi lite senare för att få reda på om dom är blind eller inte. Tills vidare, hejhopp!


Fredag

Wohoo, blogg.se appen funkar igen, gratulerar! Veckan har bestått av konstant och endast jobb. Även morgondagen, men det är kul! Ikväll har mormor och morfar kommit hit. Vi har käkat, druckit vin och pratat. Efter ett tag tog jag med mig mitt vinglas och la mig i badet tillsammans med min nya ansiktsmask, den är grym! lite musik på det och jag blev en ny människa. På detta tillägger vi även en tidig sömn, god natt! Bild på Majas naglar som jag gjort tidigare


Sol

Mysig kväll, solen skiner! 
Speciellt tacksam är man då man jobbar
inomhus från morgon till kväll. 
Efter jobbet idag gjorde jag naglar på Maja! 

Smarteyes

Är destinationen som jag befinner mig på. Har just nu lunch. Har varit en lugn och bra dag hitils. Känns bra! Känns så otroligt bra!
Att ligga i sängen och veta om att jobbet väntar inom en timme kan vara det värsta som finns. Men när man sen är här, då är det faktiskt riktigt kul! Konstigt, trodde jag aldrig att jag skulle säga....

What a day....

Turbulent dag idag. Avslutade den i badkaret tillsammans med min nya ansiktsmask, ljus och musik. Imorgon drar sommar schemat igång. Känns faktiskt bra att få någon slags rutin. Man blir ju nästan deprimerad annars, finns inget att se fram emot.
Nä nu ska jag inte trigga igång gnäll bloggandet utan gå och sova.

God natt!