Första advent :)

Nu är mysmånaden inne. Kan ju inte påstå att den börjat bra... Hoppas på förbättring! :) Jag har vart på skyltsöndan idag med Martina, köppte inte mkt. En smyckesserie vart det, halsband, ring och örhängen:) Känner att pengarna måste sparas till Thailand. Det börjar ju närma sig. 
Nu har min julstjärna kommit upp i fönstret! Tänkte inkassera en vit liten julgran också som min vita spira av glas ska få prydas på, tyckte dom vita granarna var enormt gräsliga förut, men nu tycker jag att den är riktigt söt :)
Nu är det bara fyra veckor kvar tills jag spenderar min julafton på en strand någonstans i varma Thailand. Ska skänka en tanke till er här i Sverige då, jag lovar! :)
Nu börjar The Lake House, en otroligt bra film som alla borde se.
Nej nu ropar mor och far att den har börjat!




Lördag

Hej:)
Jag har nu precis kommit hem från stan. Har vart på aerobic och sen vart och käkat. Enormt skönt att rensa tankarna med träning. Ikväll får jag se vad som händer. Nu börjar iaf en film som heter min första kärlek på tv. Tänkte kolla vad det var. 
Ha det bra!

                                              


So what,

Dramatik, är det det som lockar... Märkte nu att min statestik på bloggen var på topp. Kanske är när man skriver nån mening som folk orkar läsa. Iofs, då orkar man ju skriva också. Kan inte påstå att nånting blivit bättre. Kan ju säga att allt verkligen dyker när man själv står på kanten och tittar ner. Det värsta är när man inte vet vad man ska göra och när man ser att den/dom andra personerna aldrig mått bättre. Varför är det alltid så att när man själv inte gjort något fel som man själv känner sig så sjukt dålig. Nej nu får det vara nog. Kan bara inte förstå hur allt kan hända på samma gång.

Nu har jag nyss käkat iaf, mormor hade gjort nått riktigt gott :) Såg ut som värsta nobelmiddagen när jag kom till köket efter att ha spenderat dom närmaste timmarna i mitt rum tillsammans med musik. Kan ju säga att Katy Perrys-Hot N Cold har joddlat i mina öron hela dagen. RIktigt bra den där faktiskt.
Ikväll blir det att gå på plannja. Ingen ide att sitta hemma för 5öre. Men får se, kanske dyker upp nått annat.

Idag började jag 08.15. Kan tala om för alla dom som vet att jag alltid stiger upp kl.06.00 att det blir framsteg, 07:00 idag och jag höll på att missa bussen, greate ;) Hann iaf, så första lektionen var samhälls och andra matte. Huvva, man får ju nästan rysningar. Nu ska jag se vad som händer ikväll. Lär nog inte bli plannja i slutet. Skulle pp och träna kl.07:00 men som ni vet så sov jag då. 12:00 skulle jag på aerobic, icket. Nu blir det annat.

Hoppas er vardag rullar på bättre än min... puss!



Det  behövs nu...
...2 veckor kvar

Fyfan...

Jag vet inte ens vad jag ska säga...


Med ett leende på läpparna :)

Jag har just duschat efter PSI:n som jag var på tillsammans med Linnea och Rebeccao. Martina kunde inte komma, nä hon ligger ju hemma med feber...inte bra alls det! Krya på dej :) Det var iaf grymt kul med PSI. Ni som inte testat, gör det. Man ska nog testa allt där, vad det än är så gör dom det kul. Än så länge har inget jag vart på varit tråkigt:)
Just nu är det fruktsallad som gäller. Sen blir det att sova. Men innan det plugg, tyvärr. Har historia prov på torsdag. Kan inte påstå att jag är taggad precis. Har verkligen ingen ork sen 9:an...
Nej nu blir det att uppta pluggandet. Mormor och morfar kommer i över morgon. Ja...vi får väl se hur det går :)
God natt allesammans! :)


                                                                   


If you just realize what I just realized,

Idag var jag och Martina och såg på Marcus Fagervall. Kan väl inte påstå att vi såg så mycket, men nog hade vi trevligt alltid! :) Efter det tog vi bussen till mig och gjorde mat. Det blev klassikern, pommes med kötbullar och sallad. Och såklart kortspel till. Tror att en kortlek legat på bordet så länge vi har kännt varandra, iaf när det kommer till att käka samtidigt?! haha :)
Ikväll hade f.98 träning igen. Vi hade Simon som hjälptränare, han fick ett IG i betyg av tjejerna ;) haha.
Nejdå, det gick riktigt bra, så ett tack till Simon :) Nu ska jag gå och vara social med min mor som inte vart hemma på hela helgen eftersom hon och min far valde att fara till Umeå för att se min bror spela basket. Inte klagar jag inte ^^
Helgen har faktiskt vara enormt lugnt, skönt! :)
puss! 


     But I can't spell it out for you,                  
No it's never gonna be that simple...
                                                                                             

                                                                                Colbie Caillat - Realize

Would you tell me, how could it be any better than this?

Nu sitter jag i min brors rum eftersom min dator har kolappsat totalt! Den går inte ens att starta...illa. Pratar med Martina i telefonen som hälsar så gott :) haha.
Kvällen har vart riktigt lugn, precis som går dagen och även hela helgen. Jag tillsammans med Rebecca Martina och Linnea satt och såg på en film som jag såklart inte minns namnet på, minns bara att den handlade om brandmän och att vi satt och grinade i slutet alla fyra. Nu har iaf alla knallat hem så jag funderar på att fortsätta se på andra avenyn, ligger ju rätt efter när det kommer till det. I morgon blir det stan (precis som idag). Jag och Martina bestämde oss att traska dit eftersom Markus Fagervall är i Smedjan kl. 13:00.
På dagens stadsrunda köpte jag hårfärg. Bestämde mej för att göra det jag bestämt att inte göra, färga håret innan Thailand. Hade kommit fram till att kvaliten inte kommer vara den bästa när jag väl kommer hem igen. Men ville samtidigt inte gå omkring med den morots oranga/röda färgen som jag hade :S Så nu har det blivigt väldigt...mörkt.
 Ett tack till Martina iaf, som gjorde det :) Och även till Rebecca och Linnea som hjälpt mig med min blogg design. Äntligen försvann den enormt fula bilden. Ojoj. 
Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på andra avenyn. Enligt dom som sett det skulle det hända någonting förvånandsvärt. Även så man orkar pallra sig upp till stan i morgon. puss och god natt!

               
                                  
 



frivilligt självmord, eller?

Nu har jag precis landat efter den dramatiska händelsen. Jag, Linnea, Kickan, Martina och Lina satt i sekiteriatet till Herr seniorernas match. Det var kaos. Var nog längesen jag känt att jag ville sjunka genom jorden så pass mycket som nu. Nej huvva aldrig igen. Om jag ska sitta i sekiteriatet igen, så är det i ett minisammandrag uppe i lappland där jag inte känner en kotte. Men,men.. höken vann, det betydde att det inte skulle bli några större klagomål på sekiteriatet än om dom hade förlorat...tror jag? Sak samma nu är det gjort och vi lärde oss en hel del :) Nu är Martina här och Linnea och Rebecca kommer snart hit. Vi ska bara ha en myskväll tillsammans med Ben och Jerry ;) 
ha en bra kväll! 

fredag :)

Ojoj, då har en hel vecka gått utan att man riktigt har hunnit med. Vi har haft tre stora prov den här veckan, tungt kan jag säga. Har även druckit det där drickvaccinet som man måste dricka innan man far till Thailand. Det är nämligen bara 3v kvar nu :) Längtar verkligen!
Idag slutade jag 11.05. Hade samhällsprov som jag knapp pluggat till men som ändå kändes att det gick bra, och när det gör det så brukar det oftast gå motsattsen, iaf för mej. Efter skolan gick jag och Mikaela och fikade. Det var riktigt trevligt, vi hann nog prata om allt må jag säga. Vi satt där i ca. 2h och bara babblade. Det måste vi göra om :)
Nu står pappa och klagar på att han inte tycker att det är kul att laga mat, så jag tänkte gå och hjälpa han på traven.
ha en bra helg (:

I brist på annat :)

GÖR TESTET ANNARS FÅR DU OTUR I 23 DAGAR!

KÄNSLOLIV
[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över tre månader
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[/] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar insekter.
[x] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[/ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig
[x ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil
[ ] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag tycker att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan
[ ] Jag har tagit någonting från min skola

350 Kr för att vara sämst?!

Då var helgen över och skolan redan igång. På fredagen var det klassfest, riktigt lyckat! Måste säga att det var grymt kul hela kvällen och ett stort tack till Sara som höll med platts att vistas på! :) Lördagen bestod däremot bara av att mysa på. På kvällen blev det film mys med Frida Rebecca och Martina. Var längesen vi umgicks så därför tyckte jag det var extra kul att träffa er alla tillsammans! Söndagen spenderade jag och Kickan i Övertåneå med våra F98 tjejer som hade 3 matcher. Det gick väll inte allt för bra ändå...nu blir det hårdträning fram över! Var samling kl.07.15 utanför bergvikshallen, tro mej det var tungt. Tyngre var väl Kickans sanning som hon uttalade sig om. Vi satt och pratade om extra jobbo och att bla. domare tjänar rätt bra! Tyckte att Kickan kom med en bra kommentar: ''Tänk vilket bra jobb, 350kr...för att vara sämst och hatad av alla!'' 
Jag menar, helt okej jobb!
Nu är det redan onsdag och vi har hunnit ha ett idrottsfysologi-prov och matte-prov. På fredag väntar även ett samhälls-prov.
Kan ju säga att den här veckan måste vart den tråkigaste på länge. Men tur att man haft en bra helg, hoppas på en lika bra den kommande helgen! :)

Kate Parry- Hot n Cold


  

  



Ett felsteg kan få stora konsikvenser...


Konsentrera sig nu, jo men visst! Tack för erat stöd, det hjälper verkligen...eller?

Jag har börjat funderat mycket på att allt var bättre förr. Är det bara jag som tycker att det stämmer? Att den utnötta dikten om att det värsta som kunde hända var att dockan tappade huvudet. Har börjat inse att det faktiskt stämmer.
Om du tex har några dåliga dagar, och just under dom, måste plugga till ett stort prov, eftersom dom kursen snart är slut och ett slutbetyg är på sin platts. Då även konsentrationen absolut inte fanns och prioriteringarna låg på dåtida viktigare saker.
Då kommer problemet förfölja dig genom hela livet på ett förbannat papper som det står G på?! Det är ju sjukt! 
Jag är bara så förbannat trött på den enorma pressen från folk lite här och var. Så sjukt trött på folk som säger att man pluggar för sin egen skull, men att man ändå sitter besviken i slutändan pga att du inte fyllt vissas förväntningar. Så det ända man gör är att misslyckas...
Där efter kommer dom totalt meningslösa diskussionerna och där efter straffet/konsekvenserna genom att en mobil eller internettkabel försvinner?! Hur löjligt är inte det ??!! Dom ser ett leende som dom inte klarar av att se eftersom den som gjorde dig glad igen valde att ta konvensationen via telefon eller msn. Eftersom vi inte längre lever på stenåldern och inte lyssnar på Tomas Di Levas eller Ted Gärdestads hjärntvättande låtar, utan valt att använda modern jävla teknik som då telefoner och datorer, då är man beroende, hjärntvättat, man har förlorat sin socialakompetent osv ?!
Nu har klockan som vanligt usat iväg utan att man hann med...
Måste bara tillägga att dom som fortfarande befinner sig i stenåldern bör söka upp en psykolog och börga gå i terapi!
Nä, fyfan... Vakna upp och se verkligheten, vi lever på 2000-talet.
Att göra en liten förändring kan få stora konsekvenser, så god morgon dags att kliva upp!

Konsentrera sig nu, jo men visst! Tack för ert underbara stöd, det har verkligen hjälpt....tack!

 

Sömnlösa nätter..

Nu för tiden är nätterna allt oftare sömnlösa och istället fylda med grubblande tankar och lugn musik. Just nu är ett sånt tillfälle.
Tankarna snurrar runt som en virvel och samma låt spelas om och om igen. I början gillade jag den inte ens men med tiden blev den bättre. Good Charlotte-Emotionless.
Emotionless, var ordet. Antingen är man så full av känsslor så att man inte vet var man ska ta vägen.
Eller så är man så tom så att ansiktet matchar med den isvita väggfärgen som ögonen ägnar stärre delen åt tiden att studera.
Man är så trött, men orkar ändå inte sova.
Kan det ens gå ihop?!
Jag kom att tänka på ett citat som jag en gång läst, har dock gjort om den så att det är någon som fattar poängen: 

                                           - ´´Marcus är psykolog och sitter på en 
                                                parkbänk tillsammans med den otroligt interligenta 
                                                värstingen Jan. 
                                                Psykologen Marcus uttrycker sig i stil med:
                                                I dina böcker kan du läsa dig till allt. Du är så
                                                smart att du kan rabbla dom mesta matteformler
                                                som ett rinnande vatten. Du har även läst 
                                                konsthistoria och du kan säkerligen beskriva
                                                alla de olika detaljer i takmålningarna i
                                                Sixtinska kapellet med inlevelse.
                                                Men du kan inte berätta hur det luktade, 
                                                för du har aldrig varit där... 



Klockan har nu börjat närma sig 02:00 och här ligger jag...fortfarande.
Inte bra alls. Måste göra ett ytterligare försök om jag ska orka med morgondagens tidigaste lekion-löpning.
Får se om det ens blir någon skola för mig i morgon. Hälsan är inte precis i topp form. Kanske beror på att min bror även blivit sjuk. Lär ju heller inte vara den piggaste efter den här natten!
Har dock utvecklingssamtal i morgon, känns som att jag verkligen borde gå på det eftersom jag helt glömde bort det förra veckan och nu fick en ny tid. Kanske bara blir att skippa första lektionen och sen fara på utvecklingssamtalet och engelskan där vi ser på High School Musical. Jag har en sån rolig klass ändå, alla sitter och sjunger med i låtarna. Det sägs ju att man mår bättre av skratt, så blir nog att följa min plan ovan. 
Jag får se hur det blir med det. Nu ska jag hoppas på att John-Blund vill göra ett besök hemma hos mig. 
God natt alle sammans! :) 

* Vissa saker vill man inte ha reda på,
   även om svaret är det ända man behöver... 


                       


dom bästa killarna!

Kom precis hem från Martina. Är riktigt kallt ute, kusligt var det också. Vart ju inte bättre av att bli skrämd också....(Y)
Väl hos Martina satt vi med våra favourit killar Ben och Jerry tillsammans med en film :) Nu blir det att sova, ska sova läääänge hade jag tänkt. Sen hade jag även tänkt att plugga lite i morron. Men det blir ju nästan aldrig som man tänkt dock....
Kan ju iaf försöka med att sova länge genom att gå och sova tidigare!
god natt :)



Ännu en lördag.

Idag blev jag väckt av min mor vid 12:00-12:30. Hon frågade om jag skulle med på min brors match. Det skulle jag. Matchen var en ren kaos. Ingen domare, galna föräldrar och poäng dramatik. Efter det vart det bara hem och ta det lugnt. Kom hem vid 05:30 så kan ju inte pecis påstå att jag är pigg! Nu sitter jag och väntar på att Martina ska jobba klart. När hon har gjort det ska vi kila ner till kvantum och köpa glass :) hihi. Riktigt mumsigt! Nu ska jag fortsätta se filmen som går på canal + comedy.
Ha en bra kväll, pöss!




lär bli kvällens inköp på kvantum.
om ni aldrig köpt den, gör det!
 


en bra dag :)

Nu har jag precis kommit hem. Skolan var helt okej, vi hade prakisk förhör på idrottsfysologin. Det gick rätt bra med tanke på att jag pluggat på fel saker ända tills sista dagen. Efter skolan gick jag och rebecca till Roasters och pluggade. Det gick mycket bra och var riktigt mysigt. Vi satt inne i värmen och tittade på medans mörkret la sig utanför, och dom mysiga gatulyktorna tändes. Allt tillsammans med en varm choklad och en bra vän. Vi satt där i ca. 2h. 
Nu sitter jag här och ska försöka göra klart min svenska-uppsatts. Känner mig inte taggad. Har dans sen också, av nån anledning har jag verkligen tappat lusten. Dansen på dansmagazinet är inte den samma. 
Nu åter till pluggandet :) ha det bra!  








                                                              


Bilder :)


<3


på nån fest


dennis lyckas (Y)


spännisarna ;) haha


mys<3


martina och jocke

Time out, gråa laget!

Nu sitter jag hemma hos Martina, hon ligger dock ihop kurad i sängen efter att ha uttalat sig: Time out gråa laget. Denna morgon har nämligen varit hemsk. Vi har legat och pratat och kommit fram till så sjuka saker att man nu mår riktigt dårligt! Jag är även skyldig mamma ca.3000kr, jag har en massa saker jag behöver köpa, jag är pank, jag vill inte att lovet ska ta slut eftersom jag absolut inte vill tillbaka till skolan, jag ska ut och käka ikväll och har som sagt inga pengar. Men det är inte allt, för det största problemet går inte att uttala sig om. Nej,nej. Men nu ska vi inte vara negativa! Solen skiner, det händer ju inte allt för ofta nu när höstmörkret kommer :) Men nu känner jag att jag sitter och skriver om ingenting. Så ska låta Martina avsluta detta inlägg med hennes lilla citat:
Om man slutar sattsa behöver man aldrig förlora, dock vet jag inte om det är bra eller dårligt...men det lät smart iaf!