Tisdag

Igår när Filip hade slutat jobba tog vi vårt pick och pack för att rulla mot stugan. Efter två timmars försök att få igång en brasa utan att det ryker in började vi ge upp. Man såg inte till andra änden av stugan pga all rök.
Fulla i skratt började vi istället packa ihop och for hem efter att våra 13 grader började röra sig neråt. Vilken kaos kväll. Runt ett tiden var vi hemma igen i en varm skön säng samtidigt som vi stank rök som aldrig förr. Tror aldrig jag uppskattat en varm säng så mycket.

Nu har vi istället planerat en dag på stan. Shoppa julklappar och lite annat.
Så förhoppningsvis blir dagen bra ändå!


Jobbet

Jag är så tacksamt att jag jobbar med så fina människor. Det är grått ute och vardagen snurrar på som ett hamster hjul och allt känns allmänt grått och trist. Då känns det skönt att veta att man alltid blir gladare av att komma hit.
Dagens ros till dom :)


Söndag

Imorse for jag och åt frukost tillsammans med Filip innan han for och jobbade, medan mamma var ute och gick. Sen bar det av till stugan tillsammans med henne. Vi skulle passa på att jul pynta eftersom vi ska fira jul där i år. Mamma hade köpt en speciell diod slinga som vi skulle sätta i en gran mot vattnet. Det började ju såklart med att skarvsladden var för kort. Sen har mamma också köpt helt fel slinga. Det här var snarare en som man har i balkong lådan med tanke på att det var tall kvistar som dioderna satt fast med.
Efter en fika hos grannarna styrde vi bilen mot Rusta för att köpa nytt. Även jag passade på att köpa julgransbelysning i form av dioder. Tycker det är mycket finare än dom klassiska avlånga plast ljusen.
Åh va jag längtar efter att få jul pynta...

Kvällen spenderar jag hemma hos mamma tillsammans med henne. Vi har precis ätit middag, palt. Så vi ligger i soffan med paltkoma just nu.
Mellan varven knaprar vi på en chokladkaka och kikar upp på TVn.
Funderar över om jag ska passa på att ta ett bad medan jag är här eftersom vi inte har något badkar hemma. Filip vill inte ha nått och det är för tight mellan väggarna så det skulle inte rymmas. Men om det är någon som hade velat bli av med ett litet badkar kan jag ställa upp!


Det som dyker upp när man minst anar det

Är just nu hemma hos mamma och ska spendera natten här. Kände att jag behövde komma hit och helt enkelt andas ut. Jag vet inte varför men ångesten har börjat krypa tillbaka, gärna när det är mycket folk runt om kring har jag märkt. Vad det beror på vet jag inte. Jag kanske måste leva ett rätt fyrkantigt liv för att det ska funka? Fast det är ju egentligen raka motsatsen till vad man ska göra när man lever med detta. Utsätta sig för läskiga och jobbiga saker är det bästa som finns, yeah right.

Jag blev en gång tillsagt att se på mitt liv som en schackbräda. Jag är schackbrädan som ska styra mina pjäser (som skulle symbolisera saker i mitt liv) men hur ska man kunna styra över saker och utmana sig själv när man faktiskt inte vill. När det är nått som får en att må dåligt.
Det är tex som när man springer. Alla säger att det är så skönt efteråt, men jag kan inte påstå att jag någonsin känt en skön känsla efteråt. Detsamma är det med utmaningar, jag känner aldrig efteråt att fan vad grym jag är som fixade detta (om det varit någonting som jobbigt eller en typ av utmaning) utan snarare, fan så skönt att det är över nu är det länge kvar tills nästa gång.
Helt fel tankesätt och det är jag fullt medveten om. Men ibland är man fan inte på topp. Jag är bara en människa precis som alla andra. Bara med ett extra krokben på mig själv eller två.
Nu är det som det är och då är jag så tacksam över att bara kunna fara hit utan att behöva färdas i flera timmar.
En trygghet helt enkelt, sånt där som jag ska lära mig att leva utan. Men ibland funkar det bara inte, som nu.

Nu ska jag krypa ner, har inte sovit här sen jag flyttade hemifrån för ca 2 månader sedan. Känns lite konstigt att sova här men samtidigt precis som vanligt. Får passa på när Filip är ute med grabbarna och jag slipper ha dåligt samvete.

Nu ska jag försöka sova, god natt alla läsare. Hoppas ni aldrig behöver få någon typ av ångest, det underlättar vardagen mer än man kanske tror.


Lördag

Uuh.... Jag mår så illa att jag egentligen bara hade velat ligga under täcket tills det försvinner. Det började redan igår med huvudvärk magont och så detta illamående. Är det nått som går eller vad är det för fel på mig???
Jag befinner mig på jobbet nu vilket känns sådär. Jobbar iaf med ett roligt gäng som gör att man klarar av dagen, plus att jag slutar tre.
Sen ska jag hem och ligga under täcket. Så fruktansvärt skönt!


Torsdag

Idag har det bakats bulla med den nya OBH bakmaskinen. Mhmm....
Kul och mysigt. Nästa gång det blir bak chansar jag på kommer bli först till advent. Nån gång i december ska vi dra ihop gänget och baka tillsammans på allstar i deras kök. Tror det kommer bli super mysigt. Ser framför mig hur alla kastar mjöl på varandra, hehe. Nä okej nu ska vi inte bygga upp några sabotage planer. Men jag längtar verkligen till dagarna då dom är fyllda med ljus, glögg, bakverk och jul musik tillsammans med familj och vänner.


Torsdag

God morgon världen. Jag är inte alls bra på att kliva upp på morgonen. Det liksom går bara inte, tror inte alls att jag är ensam om detta dock. Vardags bekymmer.
Idag börjar jag jobba kl 13.00 (anledningen till varför jag sover så länge) och efter det finns det inga planer. Än så länge.
Oj vilket meningslöst inlägg, ska sluta innan jag somnar själv till och med.
Ha en bra dag!


Onsdag

Ledig dag, och det ska jag fortsätta med!


Nov. 21, 2012


Tisdag

När Filip jobbar kväll och jag är ensam blir jag verkligen rastlös, men det är kanske inte så konstigt. Han säger alltid saker som "men skaffa en hobby". Jaha, en hobby? Vad är en hobby då?
Genant nog satte jag mig och gjorde det klassiska... Jag googlar, hobby!
Tips som läsa, spela golf, rita m.m. Dök upp.
Så jag testade ett av dom, rita, och så här blev resultatet. Lite finslipande på det så kanske det till och med finns hopp för en hobby åt mig.

Kvällen spenderades tillsammans med Josse och Beccy. Att man kunde skratta så mycket på kvantums godis/glass avdelning hade jag aldrig kunnat tro.
Prova det, ett riktigt kvälls nöje!


Arbetsintervju

Som jag skrev tidigare var jag på arbetsintervju för H&M förra veckan. En intervju som kändes bra och var en grym erfarenhet för mig som bara varit på en intervju innan detta, alltså Smarteyes. 
Jag har funderat väldigt mycket fram och tillbaka, dividerat och listat upp för och nackdelar. Beslutsångest.
Idag ringer telefonen och det var från dom. Jag fick jobbet!! Så jävla grymt! Känner mig så himla glad så att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. Det var ett bevis för mig sjäv att jag faktiskt kan fixa saker själv, genom mina egna kunskaper och tidigare erfarenheter. Alla övriga jobb som jag fått har alltid varit genom kontakter, så därför känns detta lite extra bra. Det här har jag lyckats med själv, helt själv. Fan så skönt!
 
Dessvärre tackade jag nej. Detta pga en raaaaaad olika anledningar Bland annat för att jag trivs så bra där jag är nu och även pga att det faktiskt var ett tag sedan jag sökte detta jobb. Inte för att det är någon bättre ursäkt. Men jag väljer att inte skriva det på bloggen då jag inte vill framstå som arrogant eller otacksam mot H&M. För några månadersedan drömde jag faktiskt om detta jobb och det hade säkert varit hur spännande som helst att börja där. Men det är inte riktigt där jag är nu och inte riktigt dom planerna jag haft i vision. Nu tänker jag bara försöka gotta åt mig det faktum att jag faktiskt fixade det och försöka att inte ångra det beslut jag tagit.
Avslutningsvis vill jag ge en extra stor kram till mamma som alltid stöttar mig, till och med i såna här situationer då jag inte ens är säker själv om jag har gjort rätt. 

Måndag

4 timmars jobb idag och det var rätt skönt. Hem och städa direkt efter, innan Rebecca kom förbi. Vi slängde ihop en sallad till middag. Johanna och Josse kom sen förbi och det blev som vanligt en hel del prat.
Kilade sedan vidare mot Friends där vi avslutade kvällen, mysigt!
 
 
 
 

Söndag

Så himla kul att bara gå ut och käka och bara prata på om saker som hänt, kommande planer och allt mellan himmel och jord. Det är nått jag verkligen hade velat börja göra oftare. Väl investerade pengar om ni frågar mig.
Nu är det soff-mys framför tv och Johan Falk.


CGs

Gårdags kvällen blev lyckad, jaaa!!
Jag och Filip tog våra paraplyn, trotsade vädret och marscherade till CGs.
Så himla fint!! Vi tog bara nått glas vin och sen kom Filips kompis David.
Tro mig. Att gå ut nån stans i denna stad utan att inte möta nån som Filip känner är snarare omöjligt. Känner mig verkligen som den där eftersläntrarn till svans som bara går och ler mot alla. Vänta 15 min.... Prata 1, vänta 15....
Så håller det på men det är fan så mycket bättre än art sitta hemma.

Ikväll blir det allstar med väldigt fina människor :) (p.s Filip vet om kvällen. Han är rätt okej på att gissa och jag är rätt dålig på att inte flina. Förlåt....)


*

Yes riktigt kass dag igår. Jag och Filip bestämde oss för att skjuts upp ett års firandet eftersom vi knappt sågs igår men även pga mitt toppen humör.
Dagen idag började faktiskt inte heller nå vidare, förhoppningsvis vänder det imorgon.
Ber om ursäkt för dessa två inlägg. Negativa bloggar är bland det tråkigaste som finns att läsa. Men jag är bara en människa. Nu EMA repriser.


Försvinn

Idag har varit en riktig jävla skit dag. (Och nej 1år har inget med detta att göra)
Det gäller att ta reda på vem eller vilka som finns där även när stormen har lagt sig. Mot er är jag fruktansvärt tacksam, ni skulle bara veta.
Åt resten blir jag bara förbannad och ledsen. Nu kör jag mitt race, hejdå.


1 år

Ett år idag och hur firar vi det? Jo!
Med att få internet och där av varsin dator tills jag börjar jobba. Nu har jag slutat och Filip är på jobbet tills 23.00 ikväll. Grattis till oss älskling ;)


Blått?

Idag när jag kom hem satte jag igång att rensa bort det värsta efter gårdagens middag. Övergick sedan till tvätten där jag blev stående ett tag.
Tack älskling <3

.....


Mysig kväll

Efter denna lunch var det underbart att komma hem till dukar bord och fint sällskap! Nyår planeras för fullt och det kommer bli kalas, hehe.
Nu ligger vi i sängen med varsin mobil. Vill inte ens veta hur det kommer att bli när vi får internet... Och då ska det tilläggas att detta blir klart på våran ett års dag. Ser redan framför mig hur det kommer se ut.... Spännande.


Onsdag?

God morgon, god middag, god kväll. Tror att det är onsdag idag? Känner mig helt dag vild....
Frukosten ligger i magen och köket är halvt städat. Andra halvan får vara. Hatar att städa när det verkligen behövs. I högtalarna spelas iaf jul musik så det känns lite mysigare, speciellt när det är lite vitt på backen. Ja jag vet första advent går startskottet och det är jag rätt bestämd med gällande julpynt. Vet egentligen inte varför men jag är en av dom som tycker att det är först då som man börjar. Antagligen för att mamma är likadan skulle jag tro?

Nu jobb. 13-18!


Håll tummarna

Oh gaaad, då var det gjort. Idag har jag varit högst upp i shopping i inglasningen på taket som jag drömmer mig bort om att ha som kontor, hehe.
Där har jag varit på arbetsintervju med H&M. Hur det har gått håller jag för mig själv. Nu är det bara att vänta och se, om en vecka får jag svar.

Annars har jag varit med Filip och Emil och kollat på skotrar. Snacka om att jag kände att jag tillförde med information!
Nu är det hockey hos Nilssons, hörs!


Mörker

Och så blev det, en titt förbi grannen, en promenad till mamma, en promenad till Barbro och tillsammans med dom en promenad runt sjön. Skööönt!

Samtidigt som kvällen varit helt okej bra känner jag mig en smula förbannad faktiskt. Förbannad på vissa människor som jag aldrig kommer att förstå mig på och som jag aldrig tror kommer växa upp. Iaf när det kommer till vissa saker.
Snyt er.


Måndag

Skulle börja ett idag men det blev ett tidigt ett. 9.30 närmare bestämt. Så på jobbet är jag och trött.
Imorgon är jag ledig så ikväll vill jag fan göra nått kul! Känns faktiskt jävligt bittert när man märker att man börjar kunna tv tablån efter 18.00....
ZzzzZzzz.....
Hejdå!


Pappa, idag är det din dag <3


Söndag

50 minuters morgonpromenad och nu en låååång och god frukost samtidigt som vi ser på film. Tanken idag var att fara till stugan men vädret lockar inte så chansar på att det blir en annan gång. Eftersom vi ska fira jul där i år tänkte vi fixa till och pynta lite mer än vanligt. Bla sätta upp ute belysningen innan det kommer snö. Blir så fint när snön lägger sig sen och det lyser igenom den. Mmhhmm...


Lördag

Idag är det lördag för alla som inte visste det och jag kom hem från jobbet för ett tag sen. Jag är trött.... Väldigt trött. Därför blir kvällen inte allt för upplivad.


Liten blir stor

Grattis min underbara och helt fantastiska människa. Du är den absolut finaste killen i hela världen och jag är så stolt över att få vara med dig!
Idag är det din dag, jag älskar dig! <3


Torsdag

Tänkte bara visa ett livstecken. Fullt upp denna vecka. På återseende!


Halloween

Igår kväll kom kvällen vi så länge väntat på, våran inflyttnings och Halloweenfest. Gäster som självaste Avatar, prästen, flygvärdinnan, greven och måååånga fler var här.
Blev så sjukt imponerad över att alla verkar ha lagt ner tid och jobb på sin utklädnad. Alla var verkligen sjukt fina och jag kände mig verkligen stolt över att alla dessa varelser var på våran fest. Stort tack till er, ni är grymma!


Har inte tid..

Jag mår bajas.... Gick hem från jobbet idag så det känns ju sådär lagom kul med fest imorgon, iaf just nu. Har så himla mycket kvar att göra och jag vet inte vart jag ska börja. Ber till högre makter om att detta är borta tills imorgon....


Gener

Ja jag undrar egentligen vart morfars konst-gener har hamnat, inte är det i våran släkt iaf. Önskar verkligen att jag var lika duktig på att rita som vad han var.
Just nu befinner vi oss på tåget, närmare bestämt i Boden och stillastående. Känns helt galet att jag ska till jobbet snart.. Vad hände med sovmorgon och lång gud frukost efter att man rest hela natten. Ligga och halvsova framför TVn hela dagen?

I Ånge har vi iaf haft en kort och intensiv vistelse, men trevlig. Nästa gång vi ses blir till julen, och denna gång hos oss. Ser verkligen fram emot det!


Torsdag

Sitter i Vivecas lägenhet och ska alldeles stax äta, vi väntar bara på ännu mer folk. Efter det ska jag och min bror sätta oss på nattåget och börja resan hemåt. Längtar såååå efter Filip och ser verkligen fram emot inflyttningsfesten!