Måndag

Efter att ha lånat ut mitt rum i ca 3v åt Emilia har jag äntligen fått tillbaka det. Att ha en dörr att stänga bakom sig är ändå ett privilegum. Har gjort en storstädning och ska snart gå och ta tag i det sista. Detta pga att det ska lånas ute igen. Jajamen, mormor och morfar på tåget, check! Trots detta lånar jag faktiskt gärna ut det. Tycker det är mysigt att ha nära och kära runt om kring sig, ju fler desto bättre.
Idag har jag tagit hand om 90 ungar. Det tär vill jag lova. Övervägde tanken att aldrig skaffa barn. I stundens hetta kan man nog bestämma allt.
Någonting som jag där emot bestämde lugnt och sansat (tro det eller ej) är att införskaffa en one pice. Jag som troligtvis är den person som ratat dessa bebisdräkter mer än man egentligen kan. Tycker dom är så fruktansvärt fula så orden räcker ju inte till. Tyvärr är dom ju sköna. Så det blir en så här:




Söndag

Hallihallå. Sitter just nu hos Filip, dock själv eftersom han är på vift. Vi har varit och käkat frukost med hans mormor och morfar, även syster. Kan erkänna att jag var aningen nervös. Men dom var hur söta som helst så det gick bra trots allt. Ikväll är det IW som gäller, första gången för min del. Men med Mikaela, Vicky och Björn till hands ska jag förhoppnings överleva det också! Ska börja röra mig hemåt på några minuter, se hur familjen har det där hemma.
Innan jag avslutar detta inlägg ska jag skänka några rader till min mamma.
Hon är helt klart den mest fantastiska människa på denna jord. Stark, driven, omtänksam och modig är bara några av de ord som sammanfattar henne.
Min underbara mamma 


Lördag

Gårdagen bestod av jobb och sen after work med Linnea, Adam, Rebecca, Jimmy och Filip. Super trevligt och bör absolut göras om. Blev en tidig kväll för mig och Filip då vi båda två jobbade idag. Tungt är allt jag har att säga. Var en sån oerhört kaotisk dag på alla sätt och vis, men det är oftast då det är roligt, oftast. Fick iaf ringa in min vän Linnea som back-up. Bra jobb tjejen!
Idag blir åter igen en lugn lördagskväll. En kopp te, en filt och en mysig film.

 



Saknaden är för stor och orden för små. Det går så ont varje dag.
Varför du? Det gör mig så förbannad. På ett sånt sätt som bara du och jag kunde bli.
Jag vet att du är med oss men jag hade velat ha dig hos oss.
Jag tänker på dig, konstant. Jag saknar dig ♥

Onsdag

Man skulle troligtvis kunna tro att jag är Luleås största knarkare med alla mina hål i armarna. Satt på vårdcentralen i 1,5 h för att göra allergitest och astmatest. Björk, katt, gräs, kanin, hund och många fler reagerade jag på. Hund pricken var då så obefintlig, så det kommer bli en hund i framtiden iaf. Pricken hade gärna fått vara i klass med min stortå, tror inte jag hade ändrat mig ändå. Bricanylen var ett läskigt moment. Är jag möjligtvis den enda 19 åringen som aldrig någonsin testat detta? Det blev det iaf ändring på nu. Provsvaren fick jag inte på en gång utan kommer hem med posten. Spännande!
Idag var min andra lediga dag. Denna har jag spenderat på jobbet! I know, det lät lite konstigt det där men det stämmer. Stod i kassan mesta tiden så det var ingen större fara med det. Mycket folk, 340 gäster på en onsdag, inte illa! Fick även höra att vi var Luleås bästa lunch restaurang. Därför rekomenderar jag Coop!

När jag kom hem från jobbet kl.17.00 en aning less för att det blev en sån sen dag (slutar vanligtvis 15.30) möts jag av ett blombud, och vilket blombud! Blommer och en nalle?! Nått av det finaste någonsin.
Vissa personer går inte att beskriva med ord. Dom bara finns där och lyser upp vardagen helt enkelt.
Tack för att du finns!



En Dag

En Dag. Jag kanske är från en annan planet jämfört med övrigas åsikter. Men jag blev en smula besviken på filmen. Hade troligvis för höga förhoppningar just för att jag hört att den skulle vara så bra. Inte dålig men inte amazing. Helt okej med andra ord. Måndag hela dagen idag och den har spenderats på jobbet. Full rulle. Sen bar det av till vårdcentralen efter som dom som sagt tror att jag har nån typ av astma?! Fick göra en hel del pricktester också. Var alergisk mot en himla massa saker. Nu inväntas ems tillsammans med tjejerna. Våran måndags tradition. Med tanke på att måndagar är den absolut värsta dagen på hela veckan, inte bara för att det är en ny vecka som går av stapel... Jag säger bara måndagar.
Därför uppskattar jag dessa myskvällar till tusen.




Det gör så ont... ♥


Söndag

Basket, basket och åter basket. Japp, det var söndagen det. Tur att det är kul! Först min bror vs Linneas bror. Kul att det blir lite kändisar på läktaren! Sen vidare till G-stad med brudsen för att kolla på Filips syster, tuffare match där. Nu ska jag hjälpa min mor med maten innan det blir bio, En Dag! :)



Snö

Snön är nog dagens största händelse. Iaf om man kollar på facebook. Glad som ett barn på julafton var jag, men ändå kom den där sucken... Snö är lika med blöta kläder, snöstorm, kalla tvångspromenader, kyla och mycket mer negativt. Kanske är dags att se det från den ljusa sidan. Det bli ljusare ute, man får skotta snö (ja, jag som bor i lägenhet tycker det är himla mysigt att skotta snö, i måttlig mängd), gå på mysiga promenader när det inte är snö storm(!) osv osv, ni vet resten. 
Blev ett brutalt träningspass i onsdags. Så pass brutalt, att det fortfarande gör ont. Tur är väl att vi är tre om den saken. Jag och Amanda gjorde ett tappert försök att bli av med den genom att... håll i er, träna igen. Det blev värre, trust me on that one.
Gårdagen var riktigt mysig. Det bjöds på vin, ost och kex, monopol samt en massa skratt. På tiden! Det är sånna kvällar jag vill ha i vinter, massor, hur många som helst.
Nu är det matlagning på schemat. Lax, pressad potatis och sallad, mums!





Baby you should know that I lead not follow

Härlig eftermiddag. Har gruvat mig halva dagen. Body pump stod nämligen på schemat tillsammans med Emilia och Amanda. Kul men jobbigt. Gruvar mig redan igen. Denna gång inför morgondagens jobb. Snarare på ett komiskt sätt, känns bra att ha Amanda i samma sitts. Att lyfta armar och ben kommer nämligen vara lika jobbigt som... ja, jag vet inte ens vad. Om trapporna var jobbiga idag vill jag inte ens veta hur det kommer kännas imorgon, och definitivt inte i övermorgon. Förhoppningsvis resulterar det i en massa skratt istället!
På fredag är det IW som gäller. Har faktiskt aldrig testat det så det ser jag fram emot!
Nu ska jag dyka ner i boken igen innan det är sovdags. Jobbar dubbelpass imorgon vilket innebär 10.00-ca. 23.30.
Tufft men oj så kul!





Mr play your games
Only got yourself to blame
When you want me back again
But I ain't falling back again
Cause I'm living my truth without your lies
Let's be clear baby this is goodbye
I ain't coming back tomorrow


Onsdag

Hej och hå.. har fantastiskt tråkigt. Har precis gjort pasta med köttbullar. Det blev ingen film idag, men det blev en tripp till Kvantum för att köpa glass. Glass istället för choklad. Det har faktiskt gått helt okej det här med att hålla
sig borta från godis, inte kul, men bra. Ska slänga mig i soffan och försvinna ner i min bok igen.



Små citroner gula

Blev att stanna hemma idag. Om man har en mage som min, som aldrig vill sammarbeta, så kan det bli körigt ibland. Speciellt när man inte har sin nya chefs nr... Typiskt mig. Fördriver tiden med att läsa Små citroner gula. En bok som jag och mamma sträckläste samtidigt i Thailand eftersom att den var så bra. Vi kunde helt enkelt inte turas om. Så vi fick sitta och vänta på varandra tills den som halkade efter läst klart sidan, innan vi kunde vända blad. Komiskt men typiskt mig och min mor. Den är helt klart en bok att rekomendera. Kanske uppfattas då jag nu läser boken för andra gången. Minns nästan ingenting av den men än att jag tyckte den var så sjukt bra. Får se om den är lika bra denna gång, skämt åsido.



Dagens (förhoppningsvis) lycka var att boken ska bli en film, yes! Har bara gått och väntat. Blir ju oftast så att filmen alltid är sämre än boken, men förhoppningsvis så går det inte att misslyckas med detta. Förhoppningsvis.
I slutet av november har den premiär, så jag kan skicka iväg en hälsning till mina flickor att dyka in i boken om ni vill bli lika exalterade som mig innan jag släpar med er (mot eller med er vilja) på denna premiär!
Att samla ihop vuxenpoäng genom att läsa böcker är uppenbarligen min nya grej. Kanske inte är någon big deal för många, men det är inte ofta jag har orken att sätta mig ner för att läsa en bok. När vi ändå var igång med att samla vuxenpoäng kan jag meddela att jag igår köpt 6 vinglas och 4 champagneglas från servera, stort!
Blev även en pälsväst som fick följa med hem. Avslutade gårdagen med att storhandla på Ica Maxi åt Rebeccas föräldrar innan det bar av hemåt. Sen bjöds det på go'middag hos Filip innan vi traskade över till Carro för att kika på hennes lägenhet, himla fin! Längtan till att flytta hemifrån blev inte precis botat... Nu blir det snabb-städ innan jag återgår till funderingarna om att orka förflytta mig från soffan för att hyra en film.
Lev o'må!

 



Tisdag

Ny vaken, ny duschad och hungrig.... Väntar på att damerna ska vakna. Tror jag har nån timer i huvudet som alltid ser till att jag är vaken innan 10, helst 9.
Gav boken nedan ett försök tidigare. Älskar verkligen Mia Skäringer men blev besviken på boken. Tror jag hade för höga förhoppningar. Hörde av folk att dom hade skrattat så dom grät medan dom läste. Det gjorde inte jag, knappt en gång. Såg där emot hennes show på tv. Wow alltså, då var det jag och mamma som skrattade tills stårarna sprutade. Och solsidan, behöver jag säga mer? 
 





Rebecca & Martina

Sagt är lovat och lovat är sagt. Blev en mysik kväll med vänner och utan socker. Yes, ni läste rätt! Vi körde på grönsaker och dip. Sockerberoendet har börjat krypa på och då är det illa, avvänjning pågår.
Vi såg på ensam mamma söker. Ett mysigt program som påminner en om att vänta med att skaffa barn samtidigt som det är så himla mysigt. Okej, nu känner även jag att detta börjar spåra en aning. Vi hade trevligt iaf!
Beslutade även att morgondagen får bestå av shopping, storheden here we come!


Ny blogg, ny design?

Känns lite konstigt det här egentligen. Många minnen som finns förknippade till bloggen. Där av rubriken. Ny blogg eller ny design. Som ni märker blev det ny design. Hur mycket jag än vill göra om, förändra eller få tillbaka det som varit kommer det inte bli så. Oavsett om jag tar bort bloggen eller inte, så kommer det som varit alltid vara en del av mitt liv. Stolt eller inte, jobbigt eller inte det är en del av mig. Påminnas kommer man göras för många gånger. Det är då det bara är att se tillbaka rakryggad. Det är den tiden som gjort mig till den person jag är idag. Många förväntar sig säkert ett långt inlägg.. Det blir inte så, inte den här gången. Långsam start. Känna efter. Hmm..
Därför tänker jag istället slänga iväg ett stort tack till Rebecca som gjorde designen precis som jag ville ha den. Som ni ser är hon sjukt duktig! Är det hon eller jag som gått webbdesign, inte ens värt att fundera över..hm. Tack iaf, jag är enormt nöjd! Just nu är det matlagning för fullt. Viltfärsbiffar med klyftpotatis står på menyn. Sen väntas ems med fina Rebecca.
Dagen har bestått av ledighet, promenad, städning och nu matlagning. Försökte mig även på en koreografi till kommande träningspass. Gick inte alls bra, inte någonstans. Det märks att det var länge sen nu. Även att jag inte har min kompanjon vid min sida, Frida. Hur ska det gå utan henne. Nu ska jag springa iväg och duka. Kanske snickra ihop en sallad... utan sallad? Kan bli intressant. 


Saknar dig varje dag ♥