Roasters

Kvällens räddare i nöden, det är minsan roasters! Hade en riktigt trevlig kväll med Frida, Rebecca, Johanna och Linnea. Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och trycker pizza som vi hade hemma. Underligt hur gott det kan vara på kvällen? 
Imorgon ska jag fan på stranden om det är fint väder. Plugga teori blir det också... Skulle vela ha körkortet innan skolan börjar igen. Men just nu känns det inte som att det kommer bli så. Nu ska jag besöka John Blund, god natt.






baby it's only life,

De frånvarande dagarna har spenderats i stugan med släkten istället för framför datorn. Mamma, Pappa, Andre, Olle, Gina, Patrik, Viveka och Tomas. En kort med intensiv vistelse blev det. På måndag blir det nya tag, då kommer mormor och morfar. Nu sitter jag här käkar lasagne samtidigt som jag försöker få ihop jobb med risk 1an och på nått sätt försöka tygla humöret efter att fått reda på att Tomas kom in på universitetet i linköping...
Nu, enbart musik.














Tears are forming in your eyes,
a storm is warning in the skies,
the end of the world it seems,
you bend down and you fall on your knees,
well get back on your feet ,yeah,
don't look away, don't run away,
baby it's only life,

Alice I Underlandet

Känner mig duktig. Har jobbat (vilketinnebar städ), städat lägenheten efter gårdagens bravader, diskmaskinen är på och snart dras tvättmaskinen igång. Nu låter det som att jag är en hemmafru. Tur är det väl att jag ha en rätt duktig pojkvän. Mat på bodet med tända ljus och teé på sängen:)
Nu är han iväg och skjutsar sin bror så jag passade på att fixa till med lite mys. Rostade macker med heta kräftstjärtar, dricka, godis och ljus. Blir nog att se Alice I Underlandet till det. Blir en lugn kväll. Gårdagen bestod av lite festligheter. Närmare bestämt, party här (Y)




Magvändare

Det har de senaste dagarna bestått av...
Nu sitter jag iaf hos Tomas. Har flyttat in här de ett tag eftersom hans päron inte befinner sig hemma ;) haha
Idag har vi egentligen bara sovit och varit på vårdcentralen. Tomas finger = kaputt. Ska försöka väcka honom innan vi skulle tillbaka dit. Vatten i ansiktet kanske, hihi, jag är en sån underbar flickvän ;)

Helgens bravader

Kom på att det hänt en del under helgen...

Fredag bestod av tjejmiddag hos mig tillsammans med Josse, Frida, Mikaela och Linnea. Samt två oinbjudna gäster Tomas och Adam. Dock trevligt att dom kom förbi!
Mycket prat och skratt. Sen bar det vidare för mig, Josse och Mikaela. Vi for med grabbarna till Boden Alive. Resterande händelser får stanna i boden.
Lördagen började hos Adam tillsammans med Frida, Linnea och massa annat folk. Det blev ölspel, singstar, grillning och massa annat. Så jäkla kul! Sen tog vi taxi till stan och fiskekyrkan där kvällen fortsatte.

B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore





Den märkligaste hund jag någonsin stött på....?


Befinner mig i mörker

Jobbar är nog det enda jag gör nu för tiden. Fast nu blir det nog inte på ett tag igen.
Tror nämligen jag dragit på mig en halsfluss eller någonting liknande och eftersom man inte riktigt sitter still på mitt jobb, blir det att kurera!
Drar nog till stugan nån dag om det är fint väder. Jag är troligvis den enda människan på denna jord som inte solat en enda gång i sommar... blekfiiiiis.

You and I Collide

Onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Dessa dar har/ska jag jobba. Meningen var att jag skulle börja på lördag... Vad hände med det? Det här med schema är någonting vi verkar skippar. Förhoppningsvis dyker det väll upp någonting som liknar ett nästa vecka.
Idag var det iaf inge kul att jobba.... det var kaos. Vi lämnar det så.
Nu sitter jag och hör alejandro i bakgrunden samtidigt som mamma har sin lilla middag. Själv sitter jag och väntar på Tomas. Förhoppningsvis blir det bara en lugn mys kväll med film och gott. 
Till helgen blir det andra bollar det tar vi lite närmare. Annars sitter jag här som vanligt och har absolut ingenting alls att skriva om! :)






Här kommer en bild på min underbara pojkvän som visar hur fantastiskt underbart kul det var på jobbet idag! ;)