Nytt jobb och Göteborg

Hej igen!
 
Nu är jag tillbaka från Götet. Vi for dit tillsammans med Adam och Linnea för att överraska Frida. Där av även anledningen till varför jag inte har kunnat skriva om resan på bloggen. Kan nu i efterhand säga att det var otrolligt jobbigt på morgonen som vi skulle iväg. Flyg och resa är ju som sagt inte min grej och heller inte någonting som jag har bra erfarenheter av. Men det gick bra, iaf tills det att vi skulle flyga från göteborg till stockholm. Då var det ordentligt jobbigt. Men mitt underbara stöd i alla lägen fanns till hands, puss! Vad skulle jag göra utan dig?
Mer om redan blir det en annan dag för nu måste jag snart knata mot sängen.
Börjar jobba 08.00 imorgon, andra dagen på Försäkringskassan. Det blev en intensig start eftersom jag var i Göteborg under måndagen då alla andra började. Idag har vi haft en översiktlig genomgång om.... allt(?) och sen självständigt jobb på kontoret restan av dagen, hjälp. Vet inte rikigt var jag ska imorgon så det finns risk för att jag ser ut som ett frågetecken. Hatar det. Hatar att inte kunna ha kontroll och styra och ställa själv. Har under den tiden som jag faktiskt jobbat märkt att när jag faktiskt lärt mig ett jobb och känner mig bra på det, samt känner mina kollegor, så byter jag jobb? Vart ligger logiken i det? Det känns faktiskt rätt dumt. För det är då jag trivs so bäst. Det här med att vara "ny på jobbet" är ingen titel som jag trivs under, men vem gör det. Tur att vi är ett gäng iaf. Förhoppningsvis är det fler än jag som känner sig vilsna. Jag ber till högre makter att jag lär mig snabbt och att allt kommer att gå bra. Åh vad jag blir tokig. Kan det bara gå fort?!  
 
 
 
 
 
 
 
 

*

Helt klart en omtumlande dag, så vi lämnar det så. Nu har jag semester!! Galet. Jag och Filip gjorde go'middag, kött och stekta granskade och majs. Nu närmar sig sommaren.

Kvällen fortsätter med mini-spaa, film och mys medan Filip är ute. Känns skönt. Ska dyka ner i boken och sen sova lääänge.


En vemodig lördag

CGs var på topp som vanligt, även långkoket som jag nu åt för tredje gången. Hoppsan. Härligt med nytänk... Det blev ett väldigt spontant besök till bishop efteråt också. När vi var utanför dörren lät det ungefär såhär: ska vi gå in? Hehe. Ööhm... Okej!
Sen var vi inne snabbare än snabbt. Kul kväll helt enkelt!

Idag är det en mindre kul dag. Idag är det nämligen sista dagen på smarteyes, smarta ögat, smarta, ögat, glasögat. Kärt barn har många namn. Suck... Det är faktiskt med vemodiga steg som jag går dit idag. Kommer sakna det.

Får trösta mig med att det väntas roligheter, semester och nytt jobb efteråt. Nu ska Sanna med både säkerhetsbälte och flytväst kasta sig ut i nått helt nytt. Önska mig lycka till, för det kan jag behöva. Men först en sak i taget, vi börjar (avslutar?) med smarteyes.


Some times you have to scream, even tho you are not allowed

Hur börjar man ett sånt här inlägg? Har aningen ont i magen. En sån abstrakt känsla som funnits i bakhuvudet ett antal månader som man inte vet hur man ska bli av med. Idag blev den tydlig, nästan möjligt att ta i. Hade det varit möjligt hade jag kastat den långt. Så långt att jag aldrig hade behövt se den igen.
Jag hade dom bättre dagarna idag trots detta. Det mest givande samtalet på länge tillsammans med Josse, kärlek till dig. Annars begav jag mig till gymmet med Julia imorse vilket jag nästan ångrade när vi satte igång. Jag tala om att mina händer skakar medan jag skriver. Skulle aldrig skrivit ut att nån skulle rycka upp mig. Eller jo, det var grymt bra. Tack Julia, gör det gärna igen! Jag vet inte hur det fungerar för andra, men alltid när jag tränat för första gången efter några veckors uppehåll så börjar jag alltid att frysa som en hund efter passet. Varför?
Sen mötte jag upp Mikaela och Josse för en himla mysig och lyckad dag innan jag nu hamnat här för att planera morgondagen som av någon händelse är fullspeckad. 
 
-Träning med Filip
-Arbetsförmedlingen med Josse
-Stan med mamma
-CG:s med Linnea och Adam
-Ringa Hermelinen
 
Det sistnämda pga att jag under de tre senaste dagar helt varit utan hörsel på höger öra? Har haft så en gång tidigare och det slutade även den gången på Hermelinen och damsugning av örat. Ni som gjort det vet att inte inte gärna är någonting man gör och därför anledningen till varför jag skjutigt på det så länge. För er andra är det precis som det låter. Man damsuger örat, fräscht jag vet, men vad gör man. Har till och med problem med balansen. Jag vet aldrig om det är min telefon som ringer (när jag väl hör den), pratar dubbelt så högt som alla andra och hör aldrig vad någon säger. 
Nu ska jag göra en kopp te och tillsammans med mina duntofflor ge Mr Grey ytterligare en chans eftersom det inte blev av tidigare. 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Blev en promenad runt sjön, räknas det? Julia tog iaf tag i mig (tack för det) så det blir träning imorgon!
Jag passade på att putsa alla fönster för första gången. Det var nog första gången som jag inte var så stolt över att ha stora fönster. Men som tur var hade jag mammas fönsterputs maskin. Love it! Sen go middag hos mamma.
Ikväll tänkte jag ge Mr Grey en chans. Ettan lästes ju ut på bara några dagar men tvåan går det segare med. Jag tycker nästan att det är för mycket, för brutalt och samma sak om och om igen. Jag hoppas på variation. Alla vet vid det här laget att han är brutal men jag har fortfarande inte bestämt mig ifall jag tycker om honom eller inte.

Över till någonting helt annat, det klassiska ämnet, vädret. Någonting som verkligen påverkar mig och mitt humör. Nu går vi mot varmare och bättre tider. Jag saknar verkligen sommargarderoben. Åh...


May. 05, 2013

God morgon världen. Ja jag är nyvaken och det känns hemskt. Halva dagen borta. Men det är ju faktiskt söndag och som sagt, inga planer så det kanske är okej.
10 grader i skuggan idag, måste verkligen ta mig ut. Och sen kanske träna på sensia. Jag har ju faktiskt två veckor gratis träning där pga "studentrabatten" som brorsan tagit fram. Kanske dags att utnyttja den. Nåväl, vi börjar med frukost!


Btw, säljer kyl och frys billigt!!


Träning

Att det ska det alltid vara så förbannat jävla svårt att lyckas hålla i träningen. Jag tränar i perioder, helt och hållet.
Så nu efterlyser jag en träningskompis på 24. Tack på förhand!
Nu tänkte jag sova innan en oplanerad morgondag, skönt. Kanske träning vore på sin plats?


Åter

Nu är jag tillbaka efter sjukdom, jobb och allmän tristess.
Jag har blir frist, sagt upp mig och äntligen fått ett litet ljus i tunneln.
Det är jätte skönt att äntligen blivit frist från.. ja gudarna vet vad. Ska man säga magsjuka? Ja, vi gör det.
Sen har jag fått jobb på försäkringskassan så nu lämnar jag, ett år senare, mitt kära smarteyes. Men inte helt, nån lördag tänker jag befinna mig i kavajen med glasögon på näsan.
Känns nästan vemodigt.
Nu är det mitt i hockey VM, 0-2 underläge. Prutt.

Nu i helgen är det mässa i Arcus och jag är så sugen på att fara dit. Får se om jag får med mig någon. På återseende!