18 Juni

Vilken dag. Har städat, tvättat, varit hos frisören, klippt gräset och fixat allt annat i stugan inför midsommar, käkat pizza i råneå, besökt persön och massa annat som troligtvis är lika ointressant.
Det har iaf varit full fart. Att planera midsommar fest, födelsedags fika med alla dessa tids anpassningar och födelsedags fest.... Tar lite på krafterna faktiskt. Men det är kul! Ska bli kul att fylla 20! Kul med midsommar och allt annat som hör sommaren till. Tyvärr kommer jag spendera större delarna av sommaren inomhus jobbandes.
Nåväl. Imorgon är det baka hela dagen som gäller. Förhoppningsvis går det vägen...

Slänger upp en salig mix av bilder innan detta inlägg tar slut


Jobb

Sitter på jobbet och har lunch. Väldigt lugn dag som ändå har gått fort. Lär väl gå hur långsamt som helst nu då. Slutar kl6 så förhoppningsvis hinner man på stan och även ut i solen en sväng...
Over and out!

(gjorde även naglar på Martina, slänger upp en bild på dom också)


Nationaldag

6e juni, herregud vad det går fort...
Balen har redan varit och snart studenten. Hjälpte Filips systrar inför deras bal. Dom blev verkligen fina och jag önskar själv att jag fick göra om allt igen! Förutom bal och sminkning så gjorde jag även naglar på Adams lillasyster Ebba igår. Herregud tror aldrig att det tagit så länge att göra naglar. Tror vi pratade bort två timmar, haha. Sen kom även Linnea och Adam med lilla Malte. Dom underhöll Filip genom att berätta om deras resa. Så större delen av tiden pratar han bara om när vi ska fara..... Hm.

Nu måste jag rusa ner för att mamma och andre står redo här nere med en fullpackad bil. Nu när det av mot Ånge/ Östersund och Ginas student! :)


Åter igen

Då var det igång igen, naglar! Denna gång blir förhoppningsvis bättre än förra då jag har en massa nya grejer så kom och gör naglar inför sommaren!
Här är bara ett exempel :)