151 dagar till studenten

Idag var första skoldagen och det kändes tungt vill jag lova. Det kändes där emot bättre när Sara står i kåridåren med världens störsna smil! Wippen, historian och engelska....suck. Måndagar..
Dagen fortsatte med träning för LDF. Jag och Frida startade upp det nya året med det kära gamla boxningspasset. Äntligen syns det att det är jobbigt, score! Sen bar det av mot gymmet som förhoppningsvis kommer att bli en tradition. Armarna är livlösa.
Nu ska här sovas. Ska upp och jobba kl. 07.00-09.45 sen igen 11.30-15.55.







Sommar...


Lov


Hur underbart är det inte med lov egentligen?
Julen som jag var skeptisk till blev faktiskt väldigt mysig. Att det fans ett spa med tillhörande ''badhus'' gjuorde inte det hela sämre. Vi låg i bubbelpolen halva julen och såg ut som russin hela bunten. Men att springa ut och in mellan en utomhusbubbelpol och en inomhusbubbelpol satte ju sina spår. Tror nästan alla blev lite förkylda när vi skulle rulla hemmåt. 








Dagarna mellan jul och nyår har jag och Martina ränt på stan så det stod härliga till! Vi krigade på mellandagsrean, arbågades och slogs men sen var nyårs outfiten funnen. Sminktokar som vi blivit stod vi i timmar och dunkade musik samtidigt som vi gjorde oss klara. Precis som det ska vara! Sen bar det av mot Anna där det nya året firades för fullt. Måste nog säga, att aldrig har jag haft så kul! Jag och Märtan rullar hem sist från festen vilket tyder på att det var helt okej!





Dagen efter samlades vi alla brudar hos Frida, käkade marängsviss och pratade. Michael Jackson tittade även förbi. Kul, kom snart tillbaka!



Nästa projekt är våran kära Linnea som fyller 19! Tänka sig.... Du blev ju nyss 18?
Detta har iaf resulterat i att jag och min trogna kompanjon begav oss ut på staden ännu en gång. Det kommer dröja innan jag går på stan igen. Man börjar ju kunna beskriva kaklet snart...
Nu har jag just kommit hem från Anne som har världens sötaste filur hemma hos sig. Jag, Martina och pappa smälte som aldrig förr. Vilhelmina, here we come!