Lördag

Dö-tid kan ju vara bland det absolut bästa men för vissa väldigt irriterande. Som sagt så älskar jag det. Det är vad vi har för oss just nu, absolut ingenting. Ligger i sängen nyvaken och ska gå och äta frukost på ca en timme för att sen kriga igenom en fullspäckad dag! Jag säger bara mot Zara!!
Åh får nästan ont i magen, galet :D


Stockholm

Ligger i sängen på hotellet med min fina och tittar på tv, äter godis och bara myser. Idag har vi hunnit med en middag på vapiano, promenad på söder och fika i gamla stan på ett väldigt mysigt fik. Imorgon väntas shopping, wihoooo!!! Så låter dessvärre inte min pojk, men fick han välja restaurang så var han nöjd. Så jag klagar inte :)
Nu ska jag fortsätta att bara mysa med min helt fantastiska pojkvän som är ryt sånt fantastiskt stöd! Puss!


Torsdag

En ledig torsdag, helt okej skönt. Bra men jobbigt med tanke på att jag imorgon kommer sitta på ett plan. Låter troligtvis hel knäppt att nått sånt litet som att resa bort kan vara så jobbigt. Men thats life.
Dagen har spenderats med min underbara Frida, äntligen! Vi satt på friends nästan hela dagen innan vi på kvällen for ett gäng hem till henne och tog en fika. Kom dit mätt dock eftersom vi ätit go'middag hemma hos Filips mamma.
Nu blir det ett kort avslut eftersom ögonlocken faller igen när som hellst...ZZZzZzZzzz
God natt!


Jag älskar dig


Drömmar kan bli verkliga

Täck byxor, tack gudarna för det i denna kyla. Närmare galet!!
Nu händer det grejer också. Snart ska jag på jobbet då det är match som gäller. Ska däremot vara hovmästare ikväll, är så fruktansvärt nervös men det känns kul.
Nästa helg åker jag och Filip till Stockholm om allt går som planerat och kanske bokar Spanien efter det om då allt går som planerat. Men det är många pusselbitar som ska falla på plats. Jag har även bestämt mig för att börja göra gelé naglar, så om någon vill ställa upp som försökskanin skulle det vara perfekt! Läsa upp matte C är den andra saken som klubbats för att sedan läsa vidare till fastighetsmäklare.
Det sista och i mina ögon den underbaraste klubbningen är planen om att skaffa en liten valp till sommaren. Men då kan vi börja snacka pusselbitar.....
Ska gå och fortsätta drömma mig bort<3