Lågkonjunktur

Gårdagen betod av den sämsta filmen som troligvis någonsin skapats! Det var iaf vad jag och Martina kom fram till. Hela tiden visades den i två bildrutor, ingen röd tråd nån stans, oromantisk och ett extremt dåligt slut. Bröllopsnatten rekomenderas alltså inte.



Nu är det snart match som gäller. Kan inte påstå att jag är speciellt taggad längre. Har nog börjat tappat suget tyvärr. Det är mot Boden som väntas. Blev en vinst förra gången med 1p. Men nu när Kickan är i Thailand så kommer det nog synas att halva tränars styrkan är borta.
Städat är något som jag har gjort idag. Känns helt otroligt, jag ser mitt golv igen. Och det är inte ens en dammråtta på besök, slå de ni!
Ska gå och sätta på mig ansiktet nu...eller det kanske hjälper om man ser ut som fan om man förväntar sig en vinst?

Järnspikar!

Ja nog fan har jag tråkigt.
Tror jag ska börja söka på internet efter nån fin tapet.
har faktiskt börjat rensa i rummet, det kanske bli klart till nyår...om jag har tur.
Kan iaf tala om för befolkningen att jag är jävligt less på att vara sjuk.
Hej!

ZzZzzzz...

Nu är jag så galet trött. Känns som att det är jag som åkt allt i OS. Pluggat sen vi sluta skolan och mellan varven bitit av naglarna av spänning. Anjas fall såg inte så nice ut. Påminnde mig om skoter kraschen, rysningar.
Nu är iaf äntligen geografin klar (ett år senare, I know).
Ska nog börja med att rensa rummet i morgon. Gick på stan idag med Frida och Rebecca där jag hittade mycket fint till rummet. Det märks att det var längesesen man var på stan, iaf jag. Hittade hur mycket som helst känns det som. Dess värre var inte kontokortet på samma nivå.
Nu ska jag gå och hälla i mig lite nyponsoppa så jag kvicknar till för att sen sova... hur går egentligen det där ihop?
Sak samma, det är ju gott! :)

psst, hockey ikväll. vi hörs!

När får folk egentligen nog?

Hooojja vad det händer grejjer. Känner att jag aldrig uppdaterar längre, har inte tid att sitta vid datorn längre.
Helgen har bestått av match, match och match. Kan säga att jag och Kickan för första gången verkligen hede nåt starkt emot att befinna sig i en sporthall på alla hjärtans dag. Men vi hade det rätt mysigt hon och jag, vi lyckades ju iaf få hem en vinst med 1p! Kvällen hade mycket mysigt att erbjuda, middag, bio och mycket skratt <3

Det här med att ha en pojkvän då... Tycker ändå jag tacklat en hel del vid det här laget. Det som där emot är jävligt synd är att folk verkligen aldrig slutar snacka. Det enda jag har att säga om det, är att de kanske borde skänka en tanke hur dom vill bli behandlad av mig när deras tid är kommen? Det är vid det här laget jag troligvis brukar skriva skit samma och byta ämne. Icket. För detta är tyärr inte skit samma för mig som det är för dom.
Att dessa personers ord följer med mig hem och existerar i mina tankebanor varje dag är inget jag mår speciellt bra av. Att jag för personer närmare genom att uppenbarligen ge dem ett negativt sätt att prata om mig vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt. Med detta vill jag bara be folk att släppa det jag redan trodde var glömt.
För det är egentligen otroligt löjligt.

Nu ska jag återgå till det som tar upp den största delen av mitt liv.
Mina damer och herrar, plugget (Y)



Slut...

Det är precis vad jag är.
Därför ska jag stänga av datorn och kryoa ner i soffan.
Måste bara passa på att tacka Kickan för en lyckad klippning, tack!
Hon rekomenderas :)

Korvstoppning

Mormor och morfar kommer imorgon och de två kommande veckor skulle jag helst vela isolera mig själv och bara plugga. Så den här veckan kommer endast bestå av att plugga samt försöka vara social...även nästa.
  • Samhälls
  • Svenska
  • Geografi
  • Matte
  • Nk
Man vill ju gråta så fort man ser det. Förhoppningsvis hittar jag mitt gamla reklamarbete som skulle komma att underlätta en aning.
Nu ska jag se tv med mamma som dessvärre städar som aldrig förr. Men det kanske är så det blir.
När mamma och pappa kommer, då ska det glänsa. Nja... i mina framtidsplaner är det nog dom som kommer få stället att glänsa, ja det lät bättre!