Lördag

Gårdagen var trevlig! Vi var hemma hos Filips pappa, grillade, drack och hade allmänt trevligt i solen tillsammans med 10 andra.
Idag så värmer solen, humörs höjare! Har suttit på friends med amanda och tittat på dom som sprungit milen. Lycka att sitta och titta på. Sen har vi legat på taket och solat ett bra tag innan vi gick och köpte glass. Underbar dag!
Nu blir det att tagga till inför mello ikväll!

Små Citroner Gula

Har precis läst ut en bok, för andra gången. Små citroner gula heter den. Så otroligt bra. Har skrattat, grinat, blivit förbannad och bara fått sån otrolig livs lust. Den har allt. Kajsa Ingemarsson heter författaren. Har läst fler av hennes böcker. Hon lyckas alltid få sina karraktärer att kännas så levande och verklighets relaterade. Till sommaren ska jag slå på stort och köpa en annan bok av henne. Men vem vet, kanske läser den två gånger också. Och "till sommaren" kan lika gärna bli imorgon. Betyder det att det är sommar då? Det måste det göra!
Inte shorts väder direkt kanske, men helt klart nära...ganska nära!
Känns trist att ha läst ut den. Vad ska jag se fram emot nu när jag sitter i min ensamhet? Hoppas på att det börjar ett bättre program på tv nästa hel-timme eftersom att jag redan sett detta avsnitt av extreme home makeover?
Nä, en ny bok får det nog bil!
Christina Perri - Jar Of Hearts




En liten speciell

En lite speciell dag idag. Jag har nämligen varit tillsammans med den mest fantastiska person jag någonsin träffat i 6 månader. Och hur firar vi då denna dag? Jo, genom att jobba om varandra! Succé, nått jag kan tipsa om!
....inte riktigt. Jag började 9 och slutad 3 medans han börjar 2 och slutar 00.
Är så glad över att vi ändå lyckas ha det så bra som vi har det trots dessa jobb tider som förstör lite här och där. Men det är därför jag älskar dig, för att vi klarar det och allt ♥
image description
Du är speciell ♥

Minnen

image description
'

Jag trivs bäst i öppna landskap

Jag får ont i magen. Ja, jag får ont i magen när jag tänker tillbaka på "brändö-tiden". När man satt vid en eld till små timmarna och lysnade på Lars Winnerbäck. Just nu sitter jag i fönstret i Filips lägenhet och tittar på molnen som fort åker förbi samtidigt som jag lysnar på Ulf Lundell.
Jag vill åka båt igen. Åka båt och skratta så att tårarna rinner. Jag vill gå omkring i shorts, stövlar och osminkad hela dagarna och leva som en människa. Jag vill värdera värdiga saker och jag vill uppleva det som senare kommer att förbli underbara minnen. Minnen som dessa.
Minnen som kan ta fram känslor, dofter och sånt där ont i magen. Jag är så glad att jag har dessa minnen. Jag är ännu gladare över människorna som jag delar dessa minnen med. Dom som gjorde dessa stunder minnesvärda.
Att förmedla en känsla genom en blogg är väldigt svårt. Men om man i solnedgången slår på winnerbäck i sin ensamhet är det nästan omöjligt att inte uppleva det. Perfekt för dom dagar som känns extra grå, ungeför som denna.
Har jobbat hela dagen. Men även fikat med Linnea och Martina. Martina som nu kommit hem från Thailand. Så skönt att ha (nästan) alla mina tjejer hemma. Tycker alla borde hålla sig på hemmaplan ett tag framöver!
Ska fortsätta mysa vidare med ljuv musik och vackra moln. Kanske får vi uppleva det igen....
- Den vackraste stunden i livet var den när du kom
den jävligaste stunden i livet var den när du gick, och allt var förlorat -


Söndag

Det har varit en bra vecka. Jobb, födelsedagsfirande av Filips syster Ida, personalfest, utgång, matlagning och mys. Ikväll har vi bestämt oss för att agera pensionärer vilket resulterar i bingolotto. Håll i er, här ska vinnas pengar, bilar, nytt kök eller vad som nu kan tänkas falla in. Eller...? Brukar väl bli lycklig som ett barn på julafton om jag vinner 100kr. 
Dagen idag ska jag också byta däck på bilen. Har liksom aldrig blivit av...
Nu ska jag käka frukost och sen skjutsa min bror.
God morgon!



 


Torsdag

Hade en fin kväll igår tillsammans med mina fina flickor. Är så glad över att jag har så fina äkta vänner. Kärlek till er!
Vi befann oss hemma hos Rebecca och Jimmy där vi blev bjudna på glass med varma hallon, kaffe och en massa skratt. Linnea hade även visning av sina bilder från utlandsresan. Det är nästan så man blir sugen...

Idag är jag ledig och då blir det troligtvis en fika med Ida. Sen ska jag ta tag i allt sånt där som man borde ta tag i men aldrig gör. Tror jag....


Jag Saknar Dig!



ULF LUNDELL - SANNA

Sanna, vad du än hör, vad du än ser
vad du än kan bli utsatt för
Kom till mej fort och se mej som jag är
Kom och se vad jag egentligen gör
Jag skriver, jag sjunger
jag skriker, jag skrålar
Sanna, jag vill leva innan jag dör
En dag ska du stå brevid mej i solen och
veta vad det är jag slagits för
Och också du måste slåss och streta emot
om du vill ha din frihet kvar
Låt ingen tämja dej
Låt ingen tvinga dej
Låt ingen schackra med det enda du har

Sanna, inga löften ikväll mer än ett enda
Jag finns här hos dej
vad som än skulle hända
Lev ditt liv som du vill
Som du kan och vill
Sanna, sov gott i natt









Du kan inte hindra sorgens fåglar från att flyga över ditt huvud, men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår

Irriterad, less och på dåligt humör. Precis som väntat. Men vad gör man. Jobb på 45.
Hade velat fara här ifrån igen. Göra nått annat, nått som man bara längtar efter....Men vad är det?

Life is what happens to you while you're busy making other plans

Det här med "arbetslöshet" suger egentligen.. Okej jag har några extra jobb. Men det är ju som sagt bara extra. Brorsan frågade mig här om dan hur det kändes att inte ha några läxor att göra när man kom hem. Kände mig som en väldigt under aktiverad människa när jag svarar att jag faktiskt kan sakna det ibland.
Nu tycker alla som pluggar att nån borde sätta en kula igenom min skalle, i know. Men att gå omkring på dagarna och göra ingenting börjar faktiskt vara riktigt långtråkigt... Speciellt när alla man känner har fullt upp.
Ska jobba imorgon alla fall. Kommer väl troligtvis gnälla då också, pga att jag måste jobba. Att man aldrig kan vara njöd? Och glad? Vad är det för fel?
Ska till arbetsförmedlingen och uppdatera min handlingsplan på fredag. Detta eftersom att dom trott att jag varit arbetslös mer än ett år. Suck... Orkade inte ens börja förklara. Så jag får väl skylla mig själv och pallra mig dit.
Den här dagen har bestått av två promenader runt sjön och en power-nap. And thats about it.....
Nä nu ska jag lägga av med gnällandet och ta tag i saken. Har nog bestämt mig för att jobba under sommaren, läsa upp matte c efter det och sen jobba året ut för att söka till civilekonom?! Jag?!
Hm... ska fortsätta fundera. Är tyvärr svårt taggad. Sådär taggad som jag bara jag lyckas bli när jag anser att jag kommit på en genialisk ide!

Over and out.