Torsdag

Vaknade 7.30 idag, vet inte vad som är felet. Trots att jag börjar jobba 11 idag och kan sova betydligt längre, så har jag en inbyggd väckarklocka som gör att jag alltid har börjat vakna den tiden-och sen somnat om, men idag var det annorlunda. Så det ledde mig hit.
Idag väntas en bra dag. Först jobba med braiga kollegor samt att det är min tur att bjuda på fredagsfika, det blir dumlekakor. Tyvärr inte gjorda av mig utan av mamma. Detta pga att jag gjorde naglar på hennes kompis samtidigt som hon bakade i mitt kök, man får inte vara dum!
När jag sen slutar klockan 16 blir det hem och fixa det sista inför påsk då vi åker iväg till stugan med mamma.
Senare på kvällen hämtar mamma upp oss och det bär av mot Arcus och northlands match. Vinst = final Förlust = utslagna.
Sen äntligen åker vi till stugan, myyys!


Tisdag

Underbara skatteåterbäring!!! Ikväll firar jag med middag hos mamma, hihi!
Idag har jag spenderat tid med min familj. Konstigt nog var både jag mamma och andre lediga. Dagen började på kronas återvinning där vi gjorde oss av med allt som inte längre skulle vara i köket efter att det blivit minerat och näst intill klart!
Sen gick det väldigt fort hem efter ett samtal från Filip som tror att det blivit nått fel på min deklaration då summan inte riktigt matchade mina förväntningar som var rest skatt... Tog med den hem till mamma som är deklarations proffset i familjen som konstaterar att det stämmer. Gaaaaaalet! Yeeeha, lyckan är total. Jag och mamma hoppar runt i köket med tårar i ögonen - ja vi är en smula skadade.
Nu låter det som att jag fått över 100 000 men så är inte fallet, inte ens i närheten. Men som sagt, med rest skatt som inställning blir allt över bra.
Sen han vi inte mer än äta lunch så skulle vi iväg på nya uppdrag från arbetsledaren - mamma.
Tvätta bilen, pumpa däcken, handla, köpa dammsugarpåsar m.m.
Nu har jag precis klivit upp från badet och dags för middag!

Slänger upp två bilder på en gröngöling som jag tog med mig ut på isen. Ganska trevlig varelse.


Earth hour


En riktig jävla schlager

Idag är det tisdag vilket idag betyder Boden och i detta nu sitter jag på kära bussen. Öhm... Jaa. Och där försvann inspirationen. Då vet ni det. Ha en bra dag iaf!:)


Ny vecka

Underbara morgon. Åt en god frukost tog en promenad, läste några kapitel, åt lunch och sen gick jag till jobbet. Hade verkligen en helt annan stämning i kroppen pga att jag ändrade morgonrutinen en aning. Sen om det blir nån tradition av det skulle jag inte gissa.
Nu är det full fart på jobbet och det är jag som stänger idag så om ni har vägarna förbi så kom in och kika på glasögon. Direkt efter jobbet ska jag göra naglar, effektiv dag.
Sen slänger jag iväg en hälsning (sådär som man får göra på tv) till mina vänner. Jag tycker vi ses på tok för lite och jag saknar er. Alla ni som inte befinner er i Luleå, det är dags att komma hem!


Lördag

God morgon lördag! Synd att jag inte kan njuta av dig. Har precis käkat frulle och ska snart gå mot jobbet. Önskar att dagen går fort. Den här veckan blev det endel jobb, speciellt seg blev man när det kom till att pendla Luleå-Boden. Egentligen tycker jag inte alls om att behöva pendla. Men när man väl är där är det som på vilket jobb som helst, så varför inte, ett tag. Boden är faktiskt mysigt. Pricken över i:et var väl att jag fick träffa Sara lite spontant igår. Så himla roligt att träffas. Med tanke på det kanske det är dags att ta tag i en återfärd med klassen? Men det kanske man ska göra närmare jul, eller sommaren...eller?
Nu ska jag dyka ner i sminket och sen locka håret. Tycker det är aningen långt när det är rakt, så jag håller mig till lockigt. Ska också erkänna att träningen har gått åt helvete den här veckan, skyller på "utmattning pga pendling". Är det en diagnos? Nu är det!


Helg?

Jag njöt verkligen förra helgen då både jag och Filip var i stugan. Filip tog skotern på morgonen medan jag jobbade, gode nervös var jag.
Senare kom jag i trygga bilen till en stuga med 34+, han gillar att elda den där pojken men det är väl som de ska vara. På kvällarna när min underbara pappa eldade så var nog aldrig temperaturen under 30 grader, någonsin. Så allt var i sin ordning.
Linnea och Adam kom också förbi på lördags kvällen. Vi åt middag, spelade ett sjukt spel och åt galet gott godis!
Söndagen spenderade vi som på bild, på isen pimplandes och gjorde mat över elden. Mums!

Nu hade jag behövt åka tillbaka på rehab i stugan men så blir det inte den här helgen, jag jobbar. Nu är jag nyss hemkommen från Boden där jag jobbat idag. Stress.

Jag har snöat in på bröllopstema, inte för att jag har några planer alls att gifta mig under de kommande åren, utan för att jag kan grotta ner mig i temat. Därför blev det tveklöst nöt denna bok fick följa med hem, ska bara försöka läsa den också. He he...


Ibland är han lite extra bra


Boden

Oj. Visste inte att man kunde ha så ont i huvudet. Blev en tidig start på morgonen idag. Skulle med bussen till Boden för att jobba. Smarteyes har ju även öppnat där nu, så idag var det dags att hoppa in där. Väääldigt skönt med ett miljöombyte, om än det bara var till Boden så blev det en pinne i hamster hjulet och jag känner mig en smula glad. Nu minskade ju inte sugen precis att göra ett lite större miljö ombyte. Imorgon ska jag tillbaka igen!