27/1

Som sagt pojken överlevde, nu är det jag som är där ist. Sjuk sen onsdags... Surt. Hade hela helgen full med planer. Kan stå och vinka hejdå till allt nu.
Han iaf med att fika med Sara och Louise innan febern kröp på. Trevligt och givande.
Kom nämligen fram till vad det blir att plugga till (tror jag), mäklare!


19/1

Pojken överlevde och är nu snart frisk!
Har kommit hem från jobbet för ett tag sen. Har jobbat ovanligt mycket denna vecka, men jag tackat och tar emot, oftast...
Rebecca min fina vän har nu begett sig till Thailand. Hoppas att ni får en underbar resa! Fota mycket, sola mycket ät mycket och allt annat man gör i Thailand! Och snart är det Linneas tur. Herregud hur ska jag klara mig. Tur är väl att jag har min Martina hemma! Kvalitets tid ;) mys!
Själv håller jag på att planera en förebyggande resa till Sthlm för att sen kanske fara till Spanien :) we'll seee!
Sen har även en historisk händelse inträffat! Pärlan är nu borta och in kommer nya Bettan! Gott folk håll i er!


It will only get better

Klocka börjar närma sig 8 och ögonlocken börjar kännas aningen tunga. Sitter just nu på akuten med min älskade Filip. 40 graders feber som inte vill ge sig, trots tabletter och dropp. Usch vill inte se honom så här.
Hemska minnen som kryper på och en smärre skvätt av ångest. Ett arbete inom sjukvården är ingenting för mig har jag iaf konstaterat.
Tur är väl att jag har en så glad och positiv pojkvän. Läkaren kommer in och frågar vad som tagit honom hit. Filip nickar mot mig och säger "min flickvän". Tycker allt att jag känner igen den där glimten i ögat hos någon annan som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Syd bara att läkaren trodde att han var fullt allvarlig.... Läkare och social kompetens, har väl egentligen aldrig gått ihop?


? = !

Jag borde sova men jag är pigg. Är exalterad men kommer bli besviken.
Är troligtvis inte en skalle som förstår och det gör inte jag heller. Plugg, jobb, framtid, aktiviteter, pengar, utbildning...
Kan Sverige inte bara ta ett break?!
Huvudet snurrar i 180km/h, pust... Hur installerar man en av och på knapp i skallen? Är det det som kallas terapi?
Känner att detta inlägg endast blev ett stort frågetecken.

Det är då man får fokusera på sina utropstecken antar jag. Underbara vänner, familj, pojken och ledighet.
Ett tack till dom som förgyllde min kväll, det måste vi göra om!


2012

Då var det nytt år och jag hoppas på ett bra år. Det inleddes helt suveränt med underbara vänner, så här kommer lite bilder.
Linnea maila dina och Adams bilder!:)