Söndag

Imorgon är det nyårsafton och nej, jag kan inte alls säga att jag är speciellt förberedd.
Beställde en klänning i torsdags, dum som jag är. Så idag har jag kaoset runt på stan och försökt hitta en annan lösning.
Kan behöva ett lycka till...


Vinterland

Jag spenderar dagarna med jobb och min släkt <3


Torsdag

Hemmafru.com, det är från och med nu min nya blogg. Nä okej, men det hade kunnat vara. För dom senaste dagarna har jag inte gjort nått annat än baka, baka, baka lite till. Städa, pyntat, svurit och bakat. Oj juste, får inte glömma min onsdag som bestod av kaos inhandlande av julklappar. Är ännu inte klar och jag vet inte ens vad jag ska köpa till alla. Förslag? Speciellt till killar mottaget tacksamt.

Nu ska jag åter igen återgå tillbaka till bakandet. Sen kommer mormor och morfars tåg förhoppningsvis i tid så jag hinner träffa dom en sväng. Länge sedan nu!


Tisdag

Jag känner mig som en golvad säl. Vaknade och är dygn förkyld.
Vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Men ack nej, det går inte för sig. Upp och iväg mot jobbet. Denna vecka har jag faktiskt känt att det inte alls känts kul att gå dit. Det kanske är nått man inte bör skriva så här men då det är någonting ovanligt så hoppas jag att det går över. Tror jag behöver jullov.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_50d03f6ce087c31dbb9c9044.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_50d03f6d9606ee0ba6c2fab5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_50d03f71e087c31dcb1409ab.jpg" class="image">


Underbara stugan


Tungt

Ja jag lever. Men efter mycket om och men. Har legat hemma med magsjuka, yeeah!! Alla helgens planer blev inställda men nu trotsar jag och far med mamma till stugan. Det var allt.


Sanning

Jag såg på Victoria secret fashion show här om dan. Vad ska man säga? Skulle kunna offra mycket för en sån kropp!
En stund av rent drömmande. Grymma artister, sjukt snygga modeller och sist men inte minst underkläder att dö för.
Tror att jag talar för många när jag säger att bilden träffar en ungefär rakt i ansiktet......


Tisdag

Idag har det varit min lediga dag. Den spenderade jag genom att städa och fixa en hög med papper, gå på stan, besöka mamma, köra in bilen (isklumpen) som vi fått låna i 3v framåt in i garaget så att man inte ser ut som en rullande snöboll. Jag har också tränat med Amanda och sen käkat middag med henne och Josse på friends.
Kvällen fortsatte inte i ett mindre tempo. Kaffe och tryffel här innan Filip kom hem och vi bestämde oss för att rensa förrådet eftersom det är proppfullt.
Just nu ligger jag i sängen och ser på house, en liten tradition måste jag nästan säga.

Sådär ja, troligtvis har hälften slutat läsa nu och det var nog att jag hade att säga. En dag med fullt upp helt enkelt! Imorgon vankas jobb, god natt.


Måndag

Jobb,jobbelijobbjobb, jobb! Det är min måndag det. Men i helgen däremot har jag lyckats med någonting alldeles extra! Jag har fått min första parkeringsböter utanför kallax när jag skulle hämta mamma. Sådär ja, välkommen hem mamma, och grattis i efterskott. Här har du en parkeringsböter!
Hehe, tror jag kommer få en kär påminnelse av henne att betala den snarast. Men samtidigt, söndagar. Står man inte gratis överallt då? Det var min filosofi iaf. Uppenbarligen helt fel.
Nu ska jag upp och jobba igen och tjäna ihop till denna p-böter. Hej!


Dec. 10, 2012


Kom att tänka på dig

 
 
hehe,
 
 
 

Torsdag

Gårdagen var jag ledig och den dagen togs det vara på då det är min enda lediga dag i veckan. Började med en lång och skön sovmorgon innan Josse kom hit och vi drog iväg på stan. Shoppade loss och lunchade på cafe symphony som jag aldrig varit på tidigare. Blev positivt överraskad, kommer klart gå dit igen.
Sen tro det eller ej tog jag och Amanda oss i kragen och köpte oss ett varsitt gymkort. Fitness 24 ger vi nu ett försök. Vi körde ett kort uppvärmande pass igår bara för att kolla in stället. Bra eller dåligt så hade dom även ett separat tjej gym utöver det vanliga gymmet vilket jag tycker är grymt, då känner iaf jag att jag kan gå till gymmet själv och köra järnet och gå hem som en svettig lök utan att behöva bry mig det minsta om någonting annat.
Det blev kinamat till middag och Johan Falk på TVn. Perfekt dag!

Den här dagen började lite värre. Klockan ringde 04.45 och då var det bara att stiga upp, sätta sig i bilen och skjutsa mamma till kallax. Hon har verkligen kryddat till vardagen, Spanien och golf med fyra vänner är planen.
08.00 ringer sen klockan igen, upp och iväg mot läkaren.... (Sovandes)
Sen var tanken att sova ytterligare en gång innan jobb 13.00 men det la jag ner. Hellre gå och sova tidigare ikväll än att behöva gå igenom tortyren att kliva upp ur en varm, skön säng en tredje gång idag. Nä då fick det bli en lååååång dusch istället, underbart.


Tisdag

Jahapp... Då var man vaken nu. Dags för jul kalendern. Första gången som den är bra på väldigt länge.
Sen blir det jobb. -18 idag, vad hände?
Brrr!!



Måndag

Tryfflar och film mys med Amanda


Lördag

Vilken dag....
Ett nytt försök i stugan, denna gång med mamma. Vi började göra upp en liten eld, efter att sotaren varit där. Gick inte speciellt bra. Som ni ser på bilden är halva taket täckt med rök, och inte nog med det så hade vattnet frusit. Och duschen gått sönder, en säkring gick och luftvärmepumpen vägrade fungera. Det blåste och var kallt. -5 grader när vi kom dit.
Ett sånt där klassiskt läge där man inte riktigt vet om man ska skratta eller gråta. Vi gjorde väl någonting där emellan. Men stål kvinnor som vi är fixade vi varje problem, körde high five efter varje och blev lite extra nöjda av våra nyss intjänade händighets poäng!

Imorgon skulle jag också behöva lite av den kryddan. Ska hinna med städning, julpynt, handla, julbak, skylt söndag och middag hos mamma. Hjälp.... Hade behövt sova ungefär nyss men det går fasiken inte när det är sex and the city, det är religion!


Fredag

Har blivit lite sämre uppdatering på senaste, skyller allt på blogg.se och inlägg som hänger upp sig. Men nu är jag igång igen!
Jag har precis kommit hem från Joanna där vi har jul fikat alla tjejer och bara myst på. Sånt bra initiativ tycker jag. Nästa gång är julpyntet framme också.

Imorgon ska jag tillsammans med mamma fara till stugan. Nytt försök med jul fix efter som det två tidigare gångerna inte var allt för mycket att hänga i granen. Hehe, "granen".
....Okej nu ska jag sova, dålig humor - en alldeles för trött jag.