Ånge

Nu har vi äntligen kommit till mysiga Ånge efter en natts tågresa.
Vi har hunnit med en promenad in till byn, ätit mormors goda lunch och nu firar vi någon granne som fyller 87 år.
Ska fortsätta mysa med min fina släkt innan vi ska på konserten som moster och kusin är med i.


Måndag

Imorgon bär det av till släktingarna i Ånge. Vi ska lyssna på en konsert som min moster och kusin är med i, ska bli himla kul. Sen bara umgås såklart. Men innan det är set alldeles för mycket som ska bli klart....
Hur ska detta hinnas med...


Shine bright like a Diamond

 

Söndag

God morgon. 
Har försökt ladda upp inlägg hela helgen men det har inte alls fungerar. 
Denna helg har bestått av jobb, kvälls öppet på stan, middag med mamma, modevisning och lite annat smått och gott. Hoppas eran helg varit lika bra som min :) 

Torsdag

Bestämde att den här morgonen fick bli en slapp morgon. Har ätit frukost i sängen framför TVn och här ligger jag fortfarande. Har lite mail kontakt med en kvinna ang festen och förhoppningsvis blir det grymt! Jag håller tummarna!!

Idag börjar jag jobba 13.00 och har inga planer fram tills dess. Sköööönt!
Hej!


Idag

(Gårdagens inlägg som inte ville laddas upp) Gjorde en lista igår kväll med låtar som girl on fire och diamonds, låtar som man blir glad och peppad. Denna lista spelades högt högt imorse när jag gick på en morgon promis. Önskar att jag gjorde en sån start på dagen oftare, underbart faktiskt. Känslan av att man är bäst i världen på allt och klarar allt håller i sig i ungefär tills låten är slut, men det är faktiskt värt känslan måste jag påstå.

Dagen har jag spenderar på stan med Martina, Rebecca och Agnes. Blev några inköp för min del faktiskt! Sen hem och käka chili som var så galet gott. Har aldrig ätit det tidigare men det är nått jag verkligen rekommenderar, ett riktigt lång kok. Sen har vi försökt planera våran inflyttningsfest och nu känns det som att jag har någorlunda koll..... tror jag. Från att vara närmare 40 pers har det blivit runt 20 då det blivit ändrade planer för vissa. Trist att dessa inte kunde komma men det känns som att det kommer att bli en lite mer kontrollerad fest med lite mer än en halv kvadratmeter åt alla andra, man ska se allt positivt har jag hört.

Nu sängen!


Min förebild och pappa

Kommer det gå en enda dag utan att jag tänker på dig? Kan inte ens uttrycka allt i ord.


Tisdag

Jobba jobba jooooobba! Rasten är snart slut och det dags att återgå till jobb och förvånansvärt många irriterade kunder.

Mamma och farmor kommer och käkar ikväll och jag vet att Filip har en köttbit i ugnen och har haft sen 12.00 idag, såååå gott! Imorgon är jag ledig och det ser jag verkligen fram emot. Ska nämligen få träffa mina fina tjejer!


Måndag

Började 12.00 slutade 16.00, hem till fina som väntande med thai mat. Gott!
Nu ligger vi i soffan jag och Filip och kollar på pengarna på bordet. Tävling mot varandra såklart. Det står 1-1. Fruktsallad har vi laddat upp med då vi ska se dokumentären om "sköldpadds pojken".


God natt!


Fullspäckad dag

Ligger i sängen bu efter en lång och händelserik dag. Avgångstiden som var kl. 08.00 blev till 11.00 efter gårdagens bravader. Vi var hos Rebecca och Jimmy med en massa annat folk, men jag måste säga att det är så kul att ha dom hemma!
Efter en dag i happis for vi hem till Filips mamma och käkade innan det bar av till Filips morbror som fyllde år.
Nu ska jag bara krypa ner i sängen med mina nyinköpta duntofflor och sova. Lääääänge!


Söndag

Skallen sitter kvar men det känns att den sitter där den sitter. Vi ligger i sängen och tittar på tv innan vi ska börja röra oss upp.
Ska snart hoppa in i duschen och sen bär det av emot Ikea med Linnea och Adam. Hej så länge :)


Lördag

Blogg.se, snyt er! Går aldrig att ladda upp några inlägg längre så det slutar med att jag tar bort dom. Men den hör gången ger jag mig inte.
Har tyvärr inte tid med något längre inlägg då vi ska iväg till Rebecca och Jimmy som kommit hem från Bali idag, äntligen!!
Hörs senare, hej!

Btw, Filip la in en snus.... Hehe ;)


This girl is on fire

Provade den nya restaurangen som öppnar vid loet. Jätte gott och jätte bra, rekommenderar den.
Fick ett samtal på jobbet idag... TVn funkar!! Jaaaaa!
Har suttit här sen jag slutade jobbet. Det där med helvetes maskin, hehe eeh, det glömmer vi va?
Ska återgå till min kvälls underhållning.
Hej!


Torsdag

Trööööt. Oh my... Helt. Död. Måste. Sova.
Nä okej allvarligt. Jag är sjukt trött. Tur att jag slutar kl 14.30 idag!
Min tanke var att vädret skulle var lika perfekt som igår, solsken och snö. Så att jag skulle ut på en promenix efter jobbet. Men ser det ut så här, då går jag och kryper ner i sängen.

Igår kväll kom utbrottet. Förklarade väldigt noggrant för Filip att den nya TVn med tillbehör är eeeeeeeen helvetes maskin! När jag satt och åt middag samtidigt som jag då försökte se film via telefonens internet (vars internet tid gått ut) ställde jag mig upp och traskade mot hemmakväll. Japp, middagen på bordet filmen rullandes och förlåt mamma, ljusen tända. Men som tur är var det lugnt.

Nu ska jag åter gå till den dagliga morgonrutinen. Hatar morgonrutiner...


God natt!

Avslutar kvällen med en bild på mig och fina Ida :)


Explosion

Funkar TVn? Vad tror ni? Exakt!
Grannarna håller på att byta golv och har tydligen kapat våran kabel. Så ingen tv för oss!!!
Känner mig som trollkarl som nyss misslyckats med ett experiment så håret står rakt upp, svart i ansiktet och ögon som checkat ut. Kommer gå i talet pga denna förbannade tv. Inga filmer har vi heller (nej inte internet heller) så nu har jag gjort en internet delning från telefonen och sitter nu och väntar på att en film ska buffra klart. Ser den från fastpasttv. En bra hemsida skulle jag säga, om man har internet och som jag, inte är så haj på att ladda ner.

Blev inte att fara till mamma då hon jobbade. Kvällen spenderas i soffan, skönt men små trist...


Oct. 17, 2012

Lunch time på jobbet. Dom har tydligen öppnat en ny restaurang här nere, raw nånting. Halva jobbet har varit där och var jätte nöjda! Kul med nått nytt.

Idag slutar jag kl 18.00 och jag har absolut ingen aning vad jag ska göra efter det? Ska jag gå hem till mamma och tigga mat, byta hennes vinterdäck, städa hemma, stryka, tvätta..... Blää usch och fy vad tråkigt. Kanske går hem till mamma och tigger mat trots allt.
Ni vet när man har den där känslan i magen om att det var nått jag skulle göra... Den har krupit fram och jag har som vanligt ingen aning om vad det var!


Onsdag

God morgon. Inget inlägg igår I know. Hade fullt upp hela dagar och inlägget jag försökte lägga upp gick inte att publicera, såklart.
Dagen bestod av jobb. Mycket jobb. Sen sprang jag hem, åt middag (fil mhmm), sprang till friends där jag mötte upp Martina. Vi gick tillbaka hem till mig, drack kaffe och fortsatte mysa på. Sen satte jag igång att städa och göra lunch lådor. Sen kom Filip hem och sista delen av kvällen ville jag såklart spendera med honom. Vi satt och planerade allt från Ikea till sparande. Hahah.

Dagen idag består även den av jobb. Ska komma hit nån tv gubbe vilken minut som helst och fixa våran tv. Så förhoppningsvis har jag en tv bild ikväll! Wihoo!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_507e50f29606ee5fe54d23ec.jpg" class="image">


Night

Blir troligtvis första ensamma kvällen för mig här i lägenheten. Tänkt ändå att det alltid varit folk här i två veckors tid. Har alltid tyckt om att ha människor runt omkring mig, men ibland har jag faktiskt tyckt att det är ganska skönt att vara själv. Slå på musik, tända ljus och bara vara (läs, städa, laga mat, tvätta).
Det är nig vad jag ska göra ikväll. Men jag måste nog erkänna att det inte alls känns lika fridfullt och skönt som det gjorde tidigare. Nu är känslan mer... läskig :s
Ska gå och övervinna denna känsla nu. Kommer trots allt bli många ensamma kvällar framöver. Dags för en valp? Hehe


Måndag

En sån underbar morgon! Klev upp 0800, åt frukost, postade ett brev åt farmor, tog ut pengar och sen en promenad mot massören.
Har en sån grym massör. Idag knakade det så jag tror att det hördes ända ner i lobyn. Skulle gissa på att min rygg är i samma skick som en 50 årings.

Nu ska jag krypa ner i soffan med min fina pojke och se på Svensson Svensson innan vi ska iväg på jobb :)


Kul sällskap


Fy

Vilken jääääävla natt!
Vaknade av att jag hör nån skrika och det låter som om det kommer ifrån inner gården. Kliver upp och tittar ut, ingen där. Går och lägger mig igen men mannen fortsätter att skrika efter några minuter. Kliver upp igen och tittar ut åter igen... Ingen där?
Tredje gången jag kliver upp och tittar ut säger Filip lite sömnigt, titta upp.
Jag tittar upp och får total panik. Det står en svartklädd man uppe på 6e våningen uppe på taket och skriker ner till polisen att om dom inte drar så tänker han hoppa.
Filip flyger upp ur sängen och vi står som två uppstoppade djur och bara tittar på killen.
Vi går och lägger oss igen, tänker att det inte finns nått att göra eftersom polisen redan är där.
Jag flyger upp igen efter att skriket blivit ännu värre och vi hör ända in i lägenheten att han hotar polisen med att hoppa! Står och stirrar i säkert 5 minuter menad han vinglar runt kanten.
Han börjar skrika ännu värre och vinglar ännu mer. Filip ligger fortfarande i sängen.
- Gå och lägg dig. Tro mig, du vill inte se när det händer.....


Konst

Tycker att det är så himla kul att träffa någon som man inte sett på länge men ändå pratar man som om det vore igår, något som jag och Mikaela är experter på! Vi pratade inte så oväntat om allt mellan himmel och jord vilket leder mig till konst. Eftersom både jag och Mikaela har flyttat hemifrån, och gått och blivit sambos för den delen, så blev det mycket inrednings prat och speciellt om konst. 
Mina och Filips väggar är kalare än en fjälltopp och rummen blir därför rätt "kalla". Hade velat ha in lite färg i rummen så att det känns som ett hem. En specifik färg i varje rum som blir den röda tråden. 
Men vilken färg det blir till varje rum, det har jag ingen aning om. Har iaf hittat en tavla som jag tycker är så galet läcker. Det kom in en kvinna på jobbet med en inredningskatalog som hon ville lämna. Den här kvinnan har tydligen hempartyn där hon, som konsult åt ett företag, visar upp och säljer all denna inredning. Det fanns allt från små muggar till pampiga tavlor, därebland även denna tavla som fått mig att bli helt såld. En skrikig tavla med ett hörn av  ett rosa lugn. Den rosa färg klicken tror jag mig måste erkänna att jag har fastnat för. Låter egentligen helt sjukt, att man fastnat för en tavla pga ena hörnet och dess färg? Men den här tavlan alltså.....
Haha, vilka förväntningar jag har byggt upp hos er nu. Konst är som konst är, antingen succé eller nått man slänger ner i källaren. Jag är, som ni troligen förstått, såld! 
 
 
Mer av all denna galna inredning hittar ni på http://www.livingandroom.com
 
 
 
 

Lördag

Vilken dag... På jobbet han vi knappt säga hej till varandra innan det drog igång och höll i sig under de kommande 4 timmarna. Gissa hur vi såg ut efter det? Hade nog behövt tre par glasögon för att ögonen ens skulle orka se ännu en människa.

Filip syster Ida var förbi en sväng precis och nu väntar jag på Mikaela.
Har ingen aning om vad vi ska göra ikväll men nått blir det alltid.
Ska slänga mig i soffa ett tag. Huvet är nära en explosion..


Time goes by

Blev ett inköp på stan. En klocka som jag dreglat över enda sen Karlskrona/Karlshamn men som jag blev övertalad att inte köpa. Men ack så fel, skulle inte ha lyssnat. Nu är den äntligen min!
Kvällen spenderade jag med fina Ida. Det blev film från hemmakväll och massa gott. Väntar på att herr'n i huset ska komma hem från jobbet nån gång så att vi hinner se varandra innan jag checkar ut för dagen. Jobb imorgon och andra roligheter!


Fredag

ÅH så underbart att sluta tre!! Sprang bara hem nu för att byta till klackarna och sen iväg på stan. Känns så skönt att slippa Nike skorna för en gångs skull. Trots att det är dystert ute och alla jobbar så tänker jag göra det bästa av dagen. Känner mig riktigt glad! Jag ska gå på stan, kanske inhandla nått nytt och sen bara njuta av att vara själv med lite musik och ljus. Sen får vi se hur kvällen ser ut!


Off to work


Match

Han bara komma in genom dörren hemma innan jag skulle sätta mig i bilen och köra till mamma. Där mötte jag upp henne och Babsan så cyklade vi ner till hockeyn. Härlig vinst till Luleå!

 Höll även på att bli utslängd från hockeyn (ja i nyktert tillstånd) pga en riktig sur-gubbe till vakt. Mötte nämligen Martina som satt en stolsrad upp så jag gick och satte mig där. Sen såg jag en sak på telefonen som jag bara var tvungen att visa mamma. Då kommer han och greppar tag i min arm och säger surt att jag ska hå och sätta mig, och det är nu!
Tittar irriterat på honom och säger att ja jag ska gå och sätta mig. Då tänder det till i gubben och han höjer rösten och säger att jag ska hå och sätta mig NU.
Då blir även jag irriterad, höjer rösten och säger nått i stil med "Men herregud JA, jag ska gå och sätta mig, ta det lugnt!!!"
Då börjar han säga att jag kan gå hem och vägleder mig mot trappen.
Sura jävla vakter, vad är det för fel med ett leende och " ursäkta mig men tyvärr så måste du gå och sätta dig". Oj förlåt, inga problem snipp, snapp, slut du tror du är nån jävla snut.
God natt!


Sol

Sååå underbart, solen skiner!!! Åt en smoothie och ägg macka till frukost sen rusade vi ut på en prommis i fin vädret! Blev en sväng genom stan också, fönster shopping, det är grejer det! Underskattad aktivitet.
Nu fix innan jobb!


Torsdag

Sovmorgon, mums. Vaknar ändå denna tid (fast det kanske är sent?). Har blivit som en automatisk väckarklocka efter mässan att vakna tidigt. Men det tycker jag är skönt för då kan man ta vara på dagen. Så antingen blir det en promenad eller en lång frukost innan det vankas jobb.

Ska ligga kvar i sängen ett tag till och drömma om Italien. Morn!


Härlig dag

Dagen fortsatte lite lugnare än morgonen. Vi for ut till stadium outlet för att kolla på en jacka som mamma tipsat om. Skulle vara en superfin röd damjacka till halva priset. Väl där är det enda jag hittar en orange herrjacka till det priset som mamma sa... Hm. På tok för stor, till och med Filip drog på ett flin. Då är det inte riktigt 100. Men jag slänger iväg ett tack till min fina mamma för engagemanget och hoppas på bättre
lycka nästa gång <3
Sen skulle vi fara och köpa lite ägg, mjölk och lite annat smått när vi ändå var på storheden. Detta slutade med två stora kassar.... Inte speciellt oväntat när vi kommer in i en affär.
Vi köpte med oss lunch och for till min farmor som blev väldigt överraskad att vi dök upp utan förvarning, söta farmor. 90 år och bor själv i en 3a utan någon slags hemhjälp.
Sen for vi hem och jag storstäder hela lägenheten medan Filip spelade tv-spel. Sen gick jag ut och gick medan han lagade mat tills att hans pappa, syster med pojkvän och hans pappas tjej skulle komma och äta. Lax och Västerbottens mos stod på menyn tillsammans med en hummer sås. Himmelskt!!
Sen kom Martina förbi och vi pratade om allt mellan hinner och jord, precis som vanligt. Hur ska jag klara mig utan denna människa i 7 månader, det fattar inte jag...
Fick iaf ett glädjande samtal från min fina Frida idag! Åh som jag saknar dig! Förhoppningsvis så ses vi snart. Känns som att vi sågs igår när vi pratar, allt är som vanligt. Precis som det ska vara, riktig vänskap, guld värt! Puss


Om blickar kunde döda

Det är bäck svart och jag flyger upp. Vad var det?
Sitter och funderar samtidigt som jag är alldeles yr, vart är jag?
Vad var det?
Det ringer på dörren igen, det här gången tydligt och bestämt.
Aaah åh nej, jag flyttade bilen för lite igår, vi hade för hög musik, vi har väsnats för mycket?! Allt han fara genom huvudet, nu blir vi utslängda!!
Yrar runt genom lägenheten för att hitta nått att dra på mig innan jag vrider runt låset alldeles för bestämd och alldeles för laddad för att försvara mig eller börja en argumentation i nattmössan.
Nämen..... Hej Filips mormor!
Nej, nej vi sov inte! Ingen fara.
Jajamen Filip är påväg till morfar precis som han lovat.
Springer in till Filip som också börjat uppfatta situationen och utlåter ett riktigt uppgivet, trött och viskande faaaan.
Nu är det hans tur att yra runt lägenheten. Ställde en liten sådär försiktig fråga med tanke på situationen.
Ställde du inte väckarklockan som jag sa åt dig?
Bilden av Filips blick får nog avsluta detta inlägg. Var väl någonting i stil med " 3, 2, 1, och poff! Där försvann hon, mission completed"


Lev ut din dröm

Jag och Filip pratade om arbetstider igår kväll och kom fram till att vi verkligen har helt olika arbetstider. Jag jobbar 9-18 och han 14-22. Vilken är då bättre? Att få komma in i en vardag med rutiner och rimliga tider eller ha hela förmiddagen ledig?
Filip la upp ett rätt bra argument. Vi som jobbar dessa tider har ingen möjlighet att hitta på något på morgonen och sen är man för trött för att hitta på nått efter 19.00 då man äntligen blivit klarar med maten och måste ta tag i tvätt, städning och allt annat kul.
Börjar man däremot 14.00 har man som sagt hela förmiddagen på sig men man låser istället hela kvällen. Så vad är bäst? Låsa morgon och kväll eller bara kvällen?
Kompromiss skulle jag nog svara till mig själv. Att vi båda skulle ha haft samma arbetstider, oavsett om det är 9-18 eller 14-22. Så nä, ingen av tiderna är egentligen speciellt bra. Inte för våran del.

För att vända det negativa till det positiva är detta istället ett perfekt läge för en hund om ni frågar mig. Jag vet att jag låser upp mig, att jag inte kan vara spontan, att jag alltid måste hem. Men so what? Är less på att bli påmind och ifrågasatt ang detta. Varför skulle min dröm vara mycket sämre än någon annans som drömmer om att resa bort ett år? Jag har inget intresse av att göra såna turer. Tyvärr kanske, eftersom det verkar vara det som förväntas av en tjej i min ålder. Så ifall att jag nån gång i framtiden sitter i ett plan påväg jorden runt så har jag (troligtvis) ändat mig eller så har jag knuffat mina egna drömmar åt sidan för att förverkliga någon annans. Så med detta sagt ska jag nog börja bygga upp en buffert, planera för en liten valp och min dröm :)


Banankontakt

Jaa vad ska man säga. Det kanske inte är så galet det där med tant ändå. Idag på jobbet låste sig nämligen telefonen så jag beslöt mig för att stänga av och starta om den. Givetvis har jag glömt bort min pin-kod och chansar vilt två ggr. Jahapp.... en gång kvar alltså. Hela dagen går och ingen pin-kod dyker upp i huvudet. Suck. Dagen som skulle avslutas 16.00 blev istället 18.30. Efter det blev det hem till mamma och gräva bland papper och pärmar för att hitta denna arma kod. Men icket. Med mamma och Filip fnissande bakom dörren beslöt jag mig för en sista chansning och vips, här sitter jag nu.

Sen vill jag bara påpeka att om en butik stänger 18.00 så stänger den 18.00, inte när man anser att det passar en själv. Dumma människor. Så, bajs på det!


Måndag

God morgon, god morgon tanten här. Ligger och ser på nån dokumentär om jorden och rymden. Om det är nått som jag verkligen är fascinerad av så är det det. Att egentligen inte veta.

Ska hoppa in i duschen strax innan detektiv dags för jobb. Skönt med en liten sovmorgon men trots det så vaknade jag kl 0800. Rutin nu efter mässan, rätt skönt ändå. Trist bara att man är utslagen på kvällen. Har upptäckt att jag är en sån person som måste sova minst 8h per natt. Annars är kommande förstörd.
Med det sagt blir det nu en 30 min pn, sen duschen!


Hatar rubriker

Älskar kvällarna nu, iaf när Filip är hemma och jag slipper sitta ensam. Just nu är Carro och Joel här och vi har nyss sett bilder från våran Italien resa. Vi åt ett fantastiskt gott kött som Filip hade haft i ugnen sedan två idag. Högrev tydligen (?). Nu ska vi ta tag i disken innan det blir fortsatt mys framför ny-TVn.
Imorgon blir det jobb igen. I butik denna gång. Känns faktiskt lite trist att lämna Arcus mässan och alla glada människor runt omkring. Allt från besökare till personal. Men förhoppningsvis kommer mässan tillbaka nästa år och jag får komma tillbaka då, antingen som besökare eller genom att jobba.


Varning, 20 årig tant på mässa

Tant?! Är jag en tant? Okej jag är 20 och har flyttat hemifrån men är man verkligen tant redan då? Trots högklackade skor, blont hår med lockar så blev jag kallad för tant idag. Räcker fram en ballong till ett barn och hör hans mamma säga "ska du ta ballongen från ta tanten". Gav henne en genast snabb blick, hon blev nog lite tagen på sängen för hon uppfattades i detta ögonblick som stum om ni frågar mig. "OJ FÖRLÅT! Tjejen menade jag". Dagens käftsmäll!
Ska gå omkring och känna mig som en tant ett tag till, men sen är det fan dags att rycka upp sig!


Söndag

Det är söndag och jag är trött, gaaaalet trött. Men ack nej, finns ingen tid för det. Är åter igen på mässan för sista dagen och nu är det fruktansvärt lite folk. Må denna dag gå fort. Ikväll kommer Carro och Joel och käkar. Tror Filip skulle hitta på nått låg-kok. Gott!


Underbara lördags kvällar


Lördag

God dag! Sitter på mässan och det börjar bli tomt på folk nu. Hade varit skönt att få sätta sig i bilen och rulla hemåt, men snart så. Dagen idag har gått ungefär lika bra som igår. Ca. 40 bokningar utöver de vanliga i butik vilket känns kul. Känns även skönt att få komma hem och det är lördag kväll. Förhoppningsvis har vi även Luleå hockeys match på tv.
Jag fick mig nämligen en chock när jag kom hem i fredags (?). Går in i vardagsrummet och ser en 55 tums tv hänga på väggen. Om jag inte redan visste att jag hade en spontan kille, så vet jag det nu!


Fredag

Efter en väldigt lyckad dag på Arcus och en väldigt god middag kom Tomas och Barbro förbi och det blev en klassisk fredags kväll med x-factor. Imorgon vankas åter igen jobb. Kom till Arcus!!
P.s sluta regna, man blir deprimerad. D.s

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f59649606ee01d2204575.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f598a9606ee01b89e9ab0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f5a7c9606ee0197a7cc4c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f5a7c9606ee0197a7cc4c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f5a7c9606ee0197a7cc4c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506f5a7c9606ee0197a7cc4c.jpg" class="image">


Hantverksmässan

Så himla roligt arrangemang! Har aldrig varit på mässa förut och ännu mindre jobbat på en. Glada och intresserade människor, kul! Då blir man glad själv också. Går runt och kikar blan alla båsar. Det finns allt från kläder, till porslin, ost, smycken, flygplan, bilar, vaser osv. Kom hit, vi är här hela helgen!


55+

Uppe med tuppen idag för att som sagt jobba på Arcus. Ska bli spännande att se vad det är för nått så kom dit och kika, vi står på inte minst, på 55+ hörnan. Succé!
Slutar 5 och då ska jag fort hem därför då kommer ju folket på middag. Entrecote och bakpotatis står på menyn, gott.


Stämplar ut

Idag har varit en sån här dag då jag bara ville sätta mig ner och gråta. Jag orkar inte ens ta upp allt, listan skulle bli lång. Jag är galet irriterad och ska upp tidigt och jobba på arcus. Har sett fram emot det hela veckan men just nu hade jag bara velat vara ledig hela helgen och få undan all irritation.
Imorgon kommer mamma och Carina från Ånge hit och ska käka. Då ska allt vara bra. Bra!


Kanelbullens dag

Blir mycket lägenhet i min blogg just nu, men det är vad som händer i mitt liv. Och jobb. Men idag är det kanelbullens dag och jag funderar på att baka. Men det är inte kul att baka själv tycker jag. Kanske kör en fuling och köper bulla, hehe, ssshh säg inte till nån (;
Velar fram och tillbaka också när det kommer till inredning. Har hittat en kandelaber och en ljuslykta som jag inte kan bestämma min om vilken jag vill ha. Hjälp.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2012/pic_506d8190ddf2b329e7000018.jpg" class="image">


Onsdag

Denna veck består av jobb tills på söndag så bloggen kan bli lidande, men jag ska försöka hålla lågan uppe!
Idag kom jag hem till en sån hemtrevlig lägenhet. Han är så duktig min pojke!
Vi har lagat middag och precis segt på film. Nu blir det sova. God natt!


Flytten

Så underbart!! Äntligen får vi ha vårt eget och slippa trängas i mitt rum... klättra på varandra. Men att vi har gått igenom det är jag glad för, för klarar vi det så klarar vi allt!
Vi har jobbat konstant måndag och tisdag så nu börjar det faktiskt likna ett hem.
Imorgon ska jag jobba 10-17 så efter det är det bara tillbaka till bygg platsen!