Måndag

Sitter på jobbet och snorar. Har ätit en apelsin precis så jag ber till apelsin guden att en c-vitamin explosion ska infinna sig, ingenting än så länge.
Blev glatt överraskad på jobbet idag då min chef kom och visade ett litet inlägg som trillat in på smarteyes Facebook.
Ha en bra dag!


Söndag

Egentligen så försöker jag göra söndagarna så roliga och så icket ångestfulla som möjligt. Men idag gick det inte att undgå våra nya husdjur som dansade runt i hörnen och tvättkorgen som svämmade över och fortsatte ut över hela sovrummet, så idag har det blivit gjort. Vi har för första gången tvättat nere i tvättstugan när vi fick syn på att månadens elräkning överraskade lite för mycket denna månad då diskmaskinen och tvättmaskinen fick gå på högvarv efter nyårsfirandet.
Städat har vi gjort som om det vore flyttstädning och handlat galet mycket mat.
Vi tog en paus och for till Filips mormor och morfar för att äta palt som hans mamma gjort, så gott. Så nu ligger vi i sängen med ett i allafall anande leende efter att vi sett filmen cockpit. En ok film.

Filip har satt igång med att kolla på tapeter till köket efter dagens heta diskussion angående om vi ska ha kvar den (enormt fula, tråkiga och fantasilösa) blå tapeten. Mitt förslag var att smälla på lite vit målarfärg så blir det billigt och bra. Men en kul fototapet hade ju inte varit helt tokigt!


Hallååå, du glömde kortis, i maskinis

Idag är min lediga dag! Den fick en rivstart imorse när Filips telefon ringer och han försvann iväg för att jobba. Sen körde jag stafett med toalettpappret. Jag som tänkte gå på en lång ispromenad, ligger nu istället i sängen och snorar. Härligt.
Däremot var gårdagen aningen bättre, började med jobb innan jag spurtade hem och ställde mig och gjorde köttfärsbiffar. Sen kom Josse förbi och vi gick upp till friends, alltid lika mysigt.
Sen när Filip kom hem från jobbet satte vi oss och planerade sommaren.
Köra husbil genom Sverige. Göteborg, Karlshamn, Gotland och Stockholm. Nu tänker ni, men herregud svennisar, skaffa ett liv!
Men har man spärrar är det så här det blir och man får göra det bästa av situationen. Och detta känns faktiskt riktigt mysigt.
Så till mina nära och kära. Skaffa en husbil och häng på!


*

Lunch på mat och prat och fika på café koppar. Vardags lyx!


Onsdag

Hm. Idag är en hm dag. Vet inte riktigt vad jag tycker om den här dagen. Morgonen var bra, städade läggan och gick på en prommis. Nu är jag hemma hos mamma och har nyss tagit ett bad med en massa oljor. Aaaaaaah så underbart! Vill ha ett badkar!

Det kanske är dags för en förändring i livet ändå? Hm.


Tisdag

Tulpanens dag idag, tack mitt <3


Måndag

Önskar dig en helt fantastisk resa underbara fina Rebecca, saknar dig redan <3


Söndag

Då var även denna helg över. Känns dock inte som att det är helg då man jobbat. Imorgon drar jobbet igång igen så idag var vi ut på is vägen i solen och sen vidare till hälsans där vi kollade på Idas match. Vinst!


Vila

Inflammation, det är diagnosen jag gav mig själv så det innebär vila vila vila.
Detta inleddes med tv titta de halva dagen, en promenad till Stadshotellet för att skriva ut massa papper. Vidare mot CGs där det trots allt blev middag, tre rätters till och med. Och vilken efterrätt, trodde jag var i himlen.
Sen fortsatte vilandes i form av en rask promenad till SF. Vi såg Pi. En film jag rekommenderar. Däremot hade jag velat ha ett annat slut, lite väl öppet men det kanske var poängen. Antagligen skulle jag tro det då förhoppningsvis kommer en tvåa. Det är iaf min logik. Han nog aldrig varit med om att jag har varit på en två timmar lång bio utan att kolla på klockan och fått lyfta ett ögonbryn då den faktiskt var slut. Var så inne i filmen. 3D var det också så jag flög nog upp och ner en eller tre ggr.
Imorgon fortsätter vilandet med jobb.
Vill inte ens tänka på hur foten kan komma och se ut. Där med säger jag god natt.
God natt!


Torsdag

Hjälp!
Jag vaknar och känner att foten inte riktigt har samma planer som jag har på min lediga dag. Gjorde ett försök att stå på foten, men resultatet var lika med att det egentligen inte fanns någon fot där.
Det gör så fruuuuktansvärt ont när jag bara sätter ner foten på golvet, men som vanligt när jag sitter ner. Högra fotens utsida är det som trotsar CGs och bio idag. Fan.
Det syns inte på något sätt att det skulle vara någon skillnad på fötterna, som svullnad tex.
Jag har googlat detta och mitt resultat på den fronten var att jag antingen har en inflammation, propp eller cancer. Hm.
Får jag gissa själv säger jag inflammation. Är det någon som haft någonting liknande? Vad ska man göra?
I väntan på någon typ av hjälp lägger jag mig och läser min lite underliga bok. Vet inte riktigt vad jag tycker om den trots att jag snart plöjt igenom halva boken. Det positiva (eller negativa) är ju att att jag faktiskt har kvar halva boken, hoppas på en förbättring!


Tisdag

Nu har jag äntligen gjort min efterlängtade hårförlängning. Det är coolt hur en tunnhårig skalle-per som jag kan få (som som säger på reklamen och som Filip går och skämtar ons hela tiden) svullande hår. Är det ens ett ord?
Egentligen tycker jag det låter rätt äckligt. Hur som helst, det är tjock. För att vara jag. Från att det tar 15 min för mig att tvätta och föna håret tar det nu istället hela 40 minuter!!!!!
Hör du mamma, 40!!!
Gissa om jag fick stressa imorse när jag skulle hinna duscha innan jobbet. Kan meddela att den floppen gör jag aldrig om igen. Nåväl jag storm trivs i mitt svullande hår, tack Amanda!


Söndag

Igår befann jag mig på F21 med ett helt gäng glada människor, medelåldern var väl 40 nånstans. Det var nämligen tompa-tompas 50års fest. Och vilken fest!
Bland det roligare jag har varit på! Det var allt från storslagna tal till mamma och Annes uppträdanden, fantastiskt.

Idag bytte jag och Filip miljö en aning. Vi satte oss på skotern och begav oss ut på isarna och in i skoter. Dra åt helvete vad kul det är !!!
Vill man känna sig levande rekommenderar jag att köra skoter alldeles för fort, dessvärre finns det risk för att man känner sig mindre levande om man kör föööör fort. Så watch out!

Jag kan även meddela, när vi ändå är inne på fordon, att min helt fantastiska lillebror har tagit körkort?!? JA, det är sant! Är stoltare än stolt och det vet jag en till som är. En timme senare fixar även Hanna körkortet!
Under samma dag får jag min enormt efterlängtade hårförlängning och sen sladdar jag och bror till stadium outlet där jag hittar jackan jag så länge letat efter. Sista jackan i min storlek, yes!

Sen kan jag också berätta att jag har blivit ett känslo-vrak! Jag snyftar till filmer, tal, musik, fina sms, bilder med mera med mer. Vad beror sånt på? Har egentligen aldrig varit den typen av person. Men det finns i släkten om vi säger så (inga namn nämnda). Nåväl. Då vet ni. Nu ska jag göra ett nytt försök att koncentrera mig på filmen. Adjö!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/745342/images/2013/pic_50eae5729606ee21b17c7161.jpg" class="image">


Gårdagen


Onsdag

Vilken dag. Första jobb dagen för detta år och man kan väl säga att det känns att man lever.
Nu är jag hemma och har precis ätit oxfilé pasta till middag som stod färdigt på bordet när jag kom hem. Han är allt bra min Filip!
Men inte blir det lugnare nu, nej nej. Mot Amanda och Barbro för lite experimenterande, vi får se vad det blir.