Saker emellan.

Jag har precis gjort min 1000 kladdkaka. Okej, kanske var att ta i. Men kan då säga att det har gjorts många! Ska börja ta tid. Se hur fort man kan göra en kladdkaka egentligen. =P Såg just klart The Hills, sappar alltid mellan det och extreme makeover, ser alltid slutet på det bara för att jag är sjukt galen i inredning och älskar deras design.

....har kommit fram till att det alltid tar flera timmar för mej att skriva ett inlägg för att det alltid kommer saker emellan. Som nu, har hunnit hjälpa mamma med maten, gjort matte, vart social med farmor och kollat en massa på datorn. Illa. Lika bra att skippa dagens inlägg!

Måndag!

Ännu en måndag. Våra måndagar är rätt sköna. Det börjar med ett hälsa och friskvårds pass. Sen har vi mentorstid som brukar vara i ca. 10 min. Efter det har vi en lång lunch och sen elutar dagen med en engelska lektion. Inte allt för jobbigt.

Efter skolan gick jag till min mor och var social. Hon påminde mej om att jag imorse missat bussen och därför hade mitt busskort hemma liggandes på köksbordet. Ett riktigt grattis! Sen småsprang jag till bussen, fick en magkänsla av att den skulle gå innom några minuter. Väl på bussen som precis skulle gå träffade jag Rebecca och Frida. Dom sa att jag hade tur som hann med bussen eftersom den var sen med att komma iväg. Man ska alltid lita på magkänslan! 

Nu är jag iaf hemma, ska städa tänkte jag. Fast som vanligt tänker jag det bara. Men det är ju tanken som räknas?
Ser alltid förjävligt ut. Men idrotts är ju idrotts. Nu när jag även blivigt tränare, ligger alla sånna saker som behövs till det överallt också. Men förhoppningsvis ska jag göra om i mitt rum, så då måste jag fixa lite mer diskreta förvaringar.
Hahaha, fick just höra den sämsta ''raggningsreplik'' (kanske man kan kalla det) som jag någonsin hört. En riktig miss med andra ord!
Han påstod sig tänkt på mej när han skrivit en låt. Det roliga var att låten redan fanns, och att han inte trodde att jag skulle veta om det ;) Riktig 10poängare där(Y)

Fast den jag hörde en kille säga till en tjej på bbd var nog skönast! xD Han sprang nämnligen förbi henne några gången (med flit). Tilllslut tog han med en ispåse (som man slänger i marken så blir den kall. Alla som nångång skadat sig vet nog vad jag menar, förhoppningsvis) och srang ikapp tjejen ännu en gång. Hon tittade lite konstigt på honom tillsa han sträckte fram ispåsen. Hon fattade ingenting, hon menade på att hon inte var skadad och inte behövdeden. Han sa att han tyckte hon var så het så att hon behövde den ändå.
Kunde inte sluta garva...ojoj. Lite kul när killen var 12-13 år :)

Nu ska min städtanke förverkligas för en gångs skull!


Jag och Rebecca i kåbdalis förra året, härliga minnen!

Sammanfattning av en bra helg! :)

I fredags slutade vi 11.00, gick på stan en sväng med Anna och Martina. Vi ordnade med några små hemligheter som allmänheten får reda på om några veckor! :) Sen bar det av till klipperian där Anna fick sin nya frisyr, hon ska ju nämligen sitta hårmodell! På kvällen for jag och Linnea på elias fest som inte varade allt för länge så vi åkte sedan hem med jocke och hans far, vi slapp gå, riktigt snällt! Jag och Linnea for hem till mej och åt lite wook samtidigt som vi pratade i ett :) Det var sjukt kul att äntligen träffa dej Linnea, det var ju inte precis igår så vi hade allt möjligt att prata om! :) Inte trist en sekund:)

På lördagen bar det ut till arcus kl.08.00, riktigt mys.... Har coachat och dömt. Dömandet, var dock väldigt oväntat. Har gått utbildningen för det, men aldrig dömt tidigare. Det gick helt okej, sista matchen jag och Kickan dömde var där emot inte lätt... Var killar som spelade, det var inte precis som när tjejerna spelar. Det var mycket tuffare, det gick snabbare och därför enormt svårt att hänga med. Vi försökte iaf!
På kvällen hade jag Martina och Anna en riktig myskväll! Det måste helt ärligt vart mysigast på länge (utan att misstolkas).
Kommer troligtvis nån bild:)
Vi släckte ner hela huset, det var bläcksvart ute och storm. Vi kokade tee, slog på lugn musik, tände ljus och åt skorpor. Såklart vart det en massa småprat också! :) 

Coachingen, gick dock bättre! Vi vann 3 matcher och förlorade 2. Det är riktigt bra resultat för att vara första gången att nytt lag spelar med nya tränare, tycker jag! Känner att jag verkligen kan bli ett monster när ungarna inte gör som vi sagt. Så ett tack till Kickan som emellanåt fick ta till med hårdhanskarna. I stort tyckte jag vi gjorde ett hyfsat bra jobb, även såklart tjejerna! :)

Nu ska jag gå och se en film tilsammans med min teekopp och sen sova! Hoppas alla haft en lika bra helg som jag, God Natt! :)

                               
Mys kväll             Plannja spelade på BBD     Annas klippning...socialt!


*

Kort sammanfattning av dan, sovmorron, matte, (slutade) stan, boka tid hos frissan, anna klippte sig, hem, käka, och nu ska jag på en fest :) Så harvart en bra dag, får hoppas på en lik fortsättning! Snart kommer Linnea, vi sk aväl böra göra oss klara. Sen bär det av till antingen Anna eller Martina:) Nu måste jag gå och fixa klart lite. Får berätta mer sen, är lite små stressad!
Ha en bra kväll, puss!


Tyngsta dagen hittils, utan tvekan!

Tandläkaren 07.20, hälsa och friskvård-aerobic pass, samhälls, matte, idrottspass, hem plugga, vara social med några gäster, ut och gå med Martina och sedan fortsätta pluggandet. Det var den onsdagen. Alltid lika tung, bode psykiskt och fysiskt. Tungt att hänga med i skallen och en betong klump till väska. Kändes inte lättare att komma hem heller. Då var det bara till att slänga fram idrottsfysologi böckerna, prov i morron på 25 sidor fulla av fakta.
Tyngsta dagen hittills, helt klart!

Nu ska jag gå och fortsätta plugga. Tog bara en snabb paus, läste några bloggar och kollade om det var nån trevlig inne på msn osv. : ) Nu är det slut med det iaf. Åter till pluggandet.
God Natt : )




Tisdag

Dagen har vart rätt kass... Allmänt bittert. Känns som att jag bara är ivägen vart jag än är =P Vet inte vad jag ska skriva, känns som jag glidit ifrån alla. Allt har iaf blivit grymt falskt och ytligt, det värsta jag vet är när folk förändras till nått som bara verkar falskt och opersonligt. Känner själv hur jag blir påverkad, blir så grymt lättsur nu för tiden. Tror alltid en massa saker, dömmer folk innan jag knappt sett dom. Tror heller aldrig jag haft så kasst självförtroende eller kännt mej så osynlig som nu....
Har enormt svårt att lita på folk och släppa folk in nån inpå livet, när jag väl gjort det kan jag inte bara släppa taget och gå vidare utan att den personen finns där. Haha, jag lyckas alltid låta som ett emo :)(Y) Men det är så läget är nu.

Sitter just och pluggar idrottsfysologi. Vi har prov på torsdag....känner mej verkligen inte sugen. Det är himla mycket att plugga på. Nu ska jag gå och hjälpa min mor som otroligt nog nyss köpt kläder, men såklart därför inte vet om hon ska ha kvar dom. Och sen fara till dansen :) Hejdå! 

Måndag igen.

Tjo Hej Och Hallå, Idag har varit en mkt bra dag! ;D Började med ett tungt aerobic pass på morgonen, men det var riktigt kul! Sen hade vi bara engelska och sen slutade vi :) Då gick jag rebecca frida och johanna till kulturens hus för att plugga. Men på vägen dit spurtade som vanligt rebecca och frida iväg så jag och johanna hamnade efter. Vi beslöt oss för att svänga in på pressbyrån och köpa nått att dricka och en varsin kanelbulle, riktigt smarrigt. Sen fortsatte vi traska till kulturens. Vi satt där och läste lite ur boken som vi ska ha läst ut nästa vecka...på engelska. Måste läsa nästan halva boken under den här veckan. Ligger så långt efter, jag hatar verkligen det tyvärr... Men om jag får en riktigt bra bok, då blir det motsattsen, då kan jag inte sluta!
Det här är dock ingen sån bok.

Sen kom johan och comp. och var sociala ett tag sen gick vi till bussen, som kördeförbi mitt framför ögonen på oss när vi kom ut från kulturens hus. Så vi fick stå och vänta på nästa. Vi träffade massa trevligt folk undertiden så var ingen panik :) Sitter just nu och kollar på The Hills, jag har verkligen fastnat i det. Vet inte riktigt om det är speciallt bra men, serien är bra, om man hängt med ^) Nej, nu ska jag gå och fortsätta plugga! Har idrottsfysologiprov på torsdag, och eng-boken ska vi ha läst ut till nästa vecka så nu blir det att ligga i. 

   

Sömnlöshet...

Känner att det knappt är nån ide att försöka sova, kommer aldrig gå. Jag hatar sånna här dagar, då man inte gör speciellt mkt utan bara sitter och funderar, kan omöjligt vara bra?!







Hur ska man kunna glömma, om man jämt påminns...?!

Hallåj :) Kom precis ifrån basketträningen med f98. Nu börjar uppförsbacken kan jag ju säga. Dom börjar göra lite som dom vill. Man kan tex stå och förklara en övning, sen visar man och sen förklarar man igen och sen frågar vi om det är någon som har några frågor, då borde man väl ha koll?  Men ändå är det alltid nån som räcker upp handen, vi frågar såklart vad det var hon inte förstod osv. Men då är det oftast inte det, utan då låter det oftast såhär : Vet du, att i dag så......osv.
Vi står såklart där med tålarmod och lyssnar och svarar kort, jahaa, oj, joo, jasså, okej och låter ungen berätta sin lilla incident som inträffat, oftast tidigare under dagen. Sen när vi väl ska sätta igång med övningen är det INGEN som fattat nånting..... Men det blir till att le och säga att då var det vi som förklarade dåligt och ta om allt igen! (; kul.
Utöver allt sånt, så går det helt okej :)

Skippade dansen idag, jag vet inte varför riktigt. Ont i skallen och funderar på allt mellan himmel och jord. Tror faktiskt jag börjar tappa lusten också...Jag tycker att dom har ändrat på för mycket.  
Får se hur det blir i fortsättningen.
Nu ska jag fortsätta att se andra avenyn iaf, det är ju första idag! :)


Söndag

Håller på att göra lunch nu, samtidigt som jag lyssnar på musik :) Märker att jag nästan lyssnar på musik jämt, utom när jag sover såklart, det kan bli lite svårt. Har varit och kollat på brors match som jag sa, dom förlorade tyvärr. Men dom spelade bra förutom i tredje perioden måste jag säga.... Man blir nästan lite sugen själv att börja om. Men det lär inte bli så---tränar ju ett jag i stället, så får trösta mej med det! :)
Nu ska jag fortsätta med min matlagning. ha det bra,



                
Gårdagens bowling :)
                    Brors match :)        

Det blir vad man gör det till.

Vet inte vad jag ska skriva. Vart en lite små bitter kväll men som ändå blev helt okej, det blir vad man görde till som jag brukar säga! :) Det började med att jag och amanda käkade med massa folk hemma hos henne. Sen for vi och plockade upp martina och rullade sedan vidare till tuna för att bowla. Väl där var det vädigt glada människor, haha. Vi bowlade på och jag vann ^^ Sen for vi til martina och gjorde en massa hyss :) Nu ligger jag här, lyssnar på musik och myser på i värmen :) Är ju faktiskt grymt kallt ute just nu så. Man är glad att man är inne!
Nu ska jag ta och sova :) Lovade Andre (bror) att komma och titta på hans match i morgon!
Sov Gott :)
 

En dag med Martina :)

Nu har jag precis kommit hem från stan, sitter här och håller på att få spader på mina högtalare! Dom höjer och sänker av sig själv, och när basen inte vill vara med nå mer, då skippar han det! Även den vänstra högtaleren dör ibland. Känner att jag håller på att få psyk-bryt snart...
Åter till stan :) Det var riktigt mysigt väder ute. Varmt i solen, kallt i skuggan och blåste nästan ingenting. Martina köpte sig en kofta och en mössa. Jag gjorde precis det jag inte skulle, jag köpte en mössa. Sen gick vi till blågåsen, vi satt där och småprata tillsammans med våra banan milkshakes. Dom är grymt goda, köp en, man kan inte bli besvikan. Tro mej! 


                                                  
                      

Härlig sovmorgon...eller?

Just nu sitter jag och väntar på att Martina ska bli klar, vi skulle på stan men när jag ringde hade hon just vaknat.....verkade som att det vart hon som tog sovmorgon och inte jag ;) Jag ska inte köpa nått hade jag tänkt. Måste spara mina pengar, men Anna fyller ju snart år så tänkte väl hålla ett öga öppet. Nu ska jag fara iaf. Ska försöka få nån bild på hur en dag med Martina på stan kan se ut ^^ Riktigt trevligt! =) Hejdå!


Erik Hassle-Hurtful


Ligger i sängen och lyssnar på Erik Hassle-Hurtful. Den låter är så otroligt bra! Är alderles mörkt i rummet nu, bara datorn som lyser samtidigt som låten spelas. Riktigt mys. Det vart ingen bowling ikv iaf. Jag, Martina, Tobbe, Joel och Kebbe såg på Disturbia ist. Hade sett den tidigare, men jag vet inte hur jag kan ha fått för mej att det är en komedi?! Det måste vart de sista det var. Själv var jag vättskrämd! Men nu ska jag försöka sova, lovade Martina att följa med på stan i morgon men krävde sovmorgon! 
God natt, ha en bra helg!  




You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful...

Tv-pucken

Har precis lagat lasagne, det var ju inte precis det lättaste!  Men det gick faktiskt så har nyss käkat :) Sitter nu och kollar på tv-pucken, göteborg gjorde nyss 2-1 till dom. Fick just höra från mamma som står i köket att tydligen det var roligare att lyssna på mej än komentatorerna....*vet inte vad hom menar med det ;)
Det blev inte att fara och bowla ikväll med tjejerna, alla banga. Jag och Martina kanske far, om vi orkar men det återstår ju att se :)   Nu ska jag fortsätta se hockey, inte likt mej!


Välbehövd fredag! :)


Äntligen
fredag! Känns grymt skönt. Kom precis hem från skolan/stan. Skulle spara mina pengar nu, men så blev det ju såklart inte. Hittade ett par skor så där rök ytterligare 500kr...illa. Ska försöka få mamma att betala hälfen ^^

Man märker att det är höst nu iaf! Träden är alderles gula och det är inte lika ljust på morgonen längre. Kallt är det också, det måste ju vara värst. Annars kan det vara rätt så mysigt :)





Bowling ikväll med brudarna iaf. Ska bli kul! :) Vi lär väl fara där vid 20:00, tror det var då discobowlingen började. Alltid lika kul när man står och skrattar åt dom som har på sig nått vitt och bara lyser ;) hihi.


Nu tänkte jag gå och städa...inte så kul men måste göras. Vet inte hur jag lyckas, ligger alltid träningskläder, böcker, papper smink och allt man möjligtvis kan komma på i mitt rum! Fick en låte av Anna för några dagarsen som jag inte kan bli less på, så blir att lyssna på den samtidigt :) Dean Geyer- If You Don't Mean It


Torsdag!

Jag sitter och kollar på idol nu, men just nu är det reklam. Basket träningen gick iaf bra! Vart inte alls konstigt när Mats var där, även om det var det jag trodde det skulle bli. Det hade kommit en ny tjej till laget, hon var faktiskt bäst i laget, även om man inte ska säga nått sånt som tränare. Men jag tror dock inte nån av dom läser min blogg, är tveksam på att det faktiskt är nån som gör det. Men är ändå ganska kul! :) hihi.
Nu kom hela familjen hit och var ''social'' framför idol. Haha:) Så ska väl se det nu. Sen blir det väl att göra nått tills man blir trött och sen sova :)
God Natt! :)




Innan tjejkväll.


Vart tog tiden vägen...?

Har nyss käkat lite nudlar, kom hem för en timme sen kanske. Såg nyss på OTH, det gick ju inte att inte bli lite tårögd :') Försöker att få tag i Kickan som inte ville svara. Vi har ju träning med f98 ikväll klockan 18:00. Idag ska Mats följa med också. Får se hur det går, jag är inte den som gillar att vara personen som ska leda saker när andra har koll på en :) Men,men...ska nog gå bra! Nu började The Hills, märker att tiden rusade iväg och att jag inte riktigt hängde efter så nu blir det att göra sig klar fort. Mats kommer snart och hämtar mej på ca.15 min så! Får skriva mer sen :) adjööö! 

Tung dag idag...

I dag var det en tung dag....Började med hälsa och friskvård-stepp där vi själva skulle leda ett pass. Det gick väl sådär. Sen hade vi 10 min på oss att duscha osv för att sedan rusa till femte våningen för att ha samhälls. Vi kom såklart sent, dom hade börjat se nån film. Vi fick ett papper att fylla i, i samband med filmen. Jag fattade ingenting! Sen vart det iaf lunch och hål...
Sen matte, det måste vara det tråkigaste som finns?! Tycker jag iaf. Sen hade vi idrott sista timmen också, så jag är sådär lagomt jätte trött nu. Vart precis klar med min idrottsfysologi uppsatts också. Var om skelettet. Eftersom jag vart sjuk några dar får jag skriva om alla 5 ''skelettområden'' som alla andra bara behöva berätta muntligt om, och dock bara 1 skelettområde! Min gräns var max ett A4, kan ju säga att mitt blev lite mer...

Sak samma, har iaf gjort det! :)

I morron är det basketträning med f98 som gäller. Borde sätta mej ner och planera träningen. Är ju tränare så. Vi fick höra att vi var mkt bättre än den förra tränaren;D Sånt man vill höra som tränare ;) Speciellt när tränaren dom hade innan inte precis är dårlig...!
Men funderar på att ta en låååååångt härligt bad ist. Skulle inte vara helt fel. Träningsplaneringen får nog vänta! :)
BBD med f98 nästa helg i arcus iaf, kom dit och kolla :) hihi.


 


Norrahamn en sommarkväll, ett måste!


Tisdag

Idag har också vart en bra dag! :) Sitter här med min skål med bananer, glass och chokladsås ^^ Var inte helt fel.
Ska se en film nu tror jag. Känns som en riktig mys kväll så. Men nu ville tydligen mamma ha datorn för att fortsätta boka resan till Thailand. Får berätta mer om det sen. Ser verkligen fram emot det!
Men mer om det, och lite annat sen :)

Promenix!


Har varit ute och promenixat med Martina nu på kvällen. Det var faktiskt kallt, det märks att det är höst nu! Som tur var hade jag ju min nya kofta ^^ hihi. Ny inköpt från VILA, har sökt den sjukt länge, men den har alltid varit slut eller i fel storlek. Men nu fanns den, vart så grymt glad! =D Tror aldrig jag gjort av med så här mycket pengar förr...inte bra!

Var i allafall en mycket trevlig promenad. Har vart en väldig bra dag i stort! Vi gick förbi tågstationen, vi vart så grymt sugna på att hoppa på det där tåget och bara fara iväg, skulle vara så härligt. Nu ska jag börja göra mej klar för sovandet : ) hihi.
God Natt




  

Vi gick där och drömde oss bort i våran kommande resa... 

Lisa fyllde år :)

Några bilder sen helgen, Lisa fyllde år :) Ett Grattis till henne!









Jag ser ut som en gam, men brydarna är ju snygga som vanligt:)
   

Framsteg!

Verkar som dom flesta börjar skaffa en blogg, så är väl lika bra att hänga på! För dom som inte vet är jag 16 år, går på idrottsgymnasiet- hälsa och friskvård första året i Luleå. Sitter just nu fullt uppe i fysologi pluggande. Håller också på att ta igen det jag missade undertiden jag var sjuk. Fick reda på att jag hade 27% frånvaro pga det?! Tycker att dom har ett väldigt konstigt system den där skolan alltså. Men finns inte så mycket att göra åt.
Nu ska jag gå och vara social med min mor även käka :)
Ha det bra!


Välkommen till min nya blogg!