Måndag

Hemska måndagar... Vilket hitte-på. Det är tur att det är helt okej julstämning här hemma med ljus och mysig musik. Jul bakat har vi också börjat med, pepparkakor och saffransbullar med vit choklar, mmhmmm!
Även hemma hos Filip har det blivit jul. Jätte fint och mysigt blev det. Vi värmde glögg, åt go-fika och såg på beck när vi var klara. Innan det hann vi gå på skyltsöndag efter att jag jobbat klart på Tallkotten. Vi traskade förbi Doffi där linneas adam var jultomten själv. Han var så grym på att vara tomte, blev nästan tårögd när man såg hur barnen sken upp då de fick syn på tomten som gav dom julklappar. Tänk när man var liten....

På lördagen var vi hela gänget hemma hos Filip där det blev lite förfest innan vi knallade mot det klassiska Allstar. Var länge sen jag var ut. Vemodigt men kul trots allt. Hade fullt upp med att titta på allt folk, fanns det så där mycket folk i luleå verkligen? Uppenbarligen.

Nu är det tvätt, städ, mat och betala räkningar som gäller. Sen bär det av till Filip för att baka peppisar och mer jul mys. Hejsvejs!

















Tisdag








Lördag

Hade förhoppningarna om att det skulle vara snö ute imorse, det var det inte. Vi blev aningen som små barn på julafton igår när det snöade ute, jag, amamda, angelica, filip och erik. Gårdagen var riktigt lyckad. Först jobb hela dagen, sen LF med amanda och sen ut till hertsön tillsammans med amanda, bella och angelica för att kolla på innebandy. Maue united (?) vs några andra (?). Om kronan trillat ner för några så förstår ni att det är jobbet som hade match. Självklart måste vi brudar bidra med nått, klacken! Och vilken klack, fantastiskt. Sen bar det av till filip för att se på skräck film! Nu sitter jag hos filip och funderar på vad jag ska hitta på för nått trevligt fram till 15 då jag börjar jobba. Filip började redan 11 så nu är det tomt i huset. Har städat halva läggan så nu tycker jag man förtjänar en godispåse, right?
Nåväl, det lär väl visa sig. Hej hopp!

Måndag

Måndag hela dagen och jag är ledig heeela dagen, lööv! Har precis vaknat hos Filip och väntar nu på att Martina ska dyka upp så ska vi kila ner på stan. Ser verkligen fram emot det, var så himla länge sen! Sen möter vi även upp Rebecca för en fika, perfekt!

Fars dag

En tung dag... Du brukade alltid få paket av oss, eller tungdoppa såklart. Haha. Det här är en dag som kommer vara lika tung varje år, även lika tom. Såg att du var in till mig inatt, blev lite små chockad, men glad. Idag ska vi till farmor och äta middag, kommer nog bli tungt även det. Det är mycket som blir tungt av en person som var så lätt. Nu ska jag äta frukost och sen fara på Andres match. Ha en bra fars dag pappa, vi ses snart, vi älskar dig
Vi saknar dig.





                                               ♥

Lördag

Gårdagen var som den var, men kvällen blev desto bättre. Gick på LF med min fina vän Amanda. Efter det styrde vi bilen hem till mig där våra mödrar satt och åt ost och kex samt vin. Tog inte länge innan vi också dök ner i det.
Sen låg vi i sängen resten av kvällen och pratade lite skit, som det brukar göras. Mycker trevlig och inpulsiv kväll. Tack för det!
Dagen idag har varit extremt långtråkig. Vaknade 10, åt frukost och somnade sen i soffan till 15. Håller på att göra mig klara nu för att springa ner till Anne och Marcus med mamma för att laga mat. Vad som händer sen har jag ingen aning om. Alla är på vift. Det blir väl så när alla kompisar i gänget skaffat pojkvän, jobb osv.
Är dock inget annat än glad för allas skull, så det ska inte misstolkas :)





11.11.11


Idag har varit en mycket omtumlande dag. For ut till stugan efter att ha varit och pratat med en mycket vis person som fick mitt jordklot att snurra minst tre extra varv och sen tillbaka igen. Det var så tomt i stugan, tomt, kallt och tyst. Jag såg dig överallt. Har aldrig varit i stugan helt själv förut, du har alltid varit där. Man det är du fortfrande och kommer alltid vara. Det kändes, gick inte att undgå. Tände två ljus, ett på bron och ett på piren där jag även satt och prata med dig. Kände mig extremt dum som satt och prata ut i tomma intet, så det var skönt att du gav mig de små tecken som bara vi skulle förstått. Jag vet att du hör, jag vet att du var där. Vi ses snart igen









- Blunda. Föreställ dig en person som villkorslöst älskat dig hela ditt liv, ser du ansiktet framför dig?
-Ja
-Ta nu fram en bild av dig själv som liten flicka, ser du henne?
-Ja
-Personen ovan håller om dig som lite flicka i sin famn, hårt, hör du vad han säger till dig?
-Ja
-Ta nu upp, i dagens läge, den lilla flickan i din egen famn, vad säger hon till dig?
-Men framförallt, vad hade du i dagens läge, vela säga till henne?

...det kommer vara jobbigt, låt det göra ont.



Jag såg dig hela tiden, tydligare än någonsin. Du höll om mig på sjukhuset som du alltid gjorde, jag var 6år.
Pappa, jag älskar dig


Torsdag

Precis hemkommen från jobbet efter en rolig dag! Roliga människor som jobbat och då blir dagen så mycket roligare, rätt logiskt. Gårdagen spenderades hemma hos Filips mamma med himla fina människor eftersom han fyllde år! Vi for dit runt 12.00 då vi även hade plockar upp hans morföräldrar eftersom vi båda var lediga.
Vi började laga mat och baka inför kvällen. Bjöd även gänget på max mat, kul att se de äldres reaktion. Max mat var nog ingen vardags rätt för dom, desvärre inte heller tacos som var vad som stod på menyn för kvällen. Men det verkade gå hem iaf.
God mat, trevligt sällskap och annat smått och gott hade kvällen / dagen att erbjuda helt enkelt, en bra dag!
Av mig fick han en övernattning i Sundsvall samt middag, så nu blir det att göra en check i kalendern för att se när det ska bli av. Förhoppningsvis inte allt för långt bort men det ska nog lösa sig. Nu ska jag springa och ta mig en titt i kylskåpet och se vad man ska hitta på för middag. Imorgon är jag ledig och det ska bli så extremt skönt.
Förhoppningsvis fortsätter helgen lika bra som veckan. Som det ser ut nu så blir det antingen ost och vin mys eller allstar och biljard. Allt detta med mina flickor, men med eller utan pojkar, det är frågan. Time will tell!



Tallkotten

Blev rätt så segt på Tallkotten idag, överderiver nog inte ifall jag säger att jag tittade på klockan ca 30 ggr.
Hann bara hem så kom bror ner och ville ha skjuts, jahapp... taxi verksamhet hej!
Nu ligger jag i sängen efter att jag nästan somnat på köksgolvet. Skulle egentligen till Piteå med Filip, hans pappa och farfar men jag känner att jag troligtvis skulle vara till mer besvär än glädje just nu. Skulle kunna somna vart som helst, när som helst... suck. Blir att ladda batterierna till ikväll istället.  
Därför checkar jag ut nu, tack och hej!


Tills vi ses igen, bortom himlen

Lååånga dagar har passerat, som nästas endast bestått av jobb. Det har blivit några timmar på Coop nu, men det är jag mer än tacksam för. Kom hem för någon timma sedan där ifrån. Tidigare än vanligt dock. Detta endast pga att vissa verkligen inte har nån känsla för när man ska prata om vissa saker och när man troligtvis bara ska vara tyst. Som tur är har jag mina underbara arbetskollegor
En annan ovanlig och lite rolig händelse som inträffade på jobbet i veckan var min fina lapp som jag fick av en 22 årig kille som ville öka sin bekantskapskrets, tyckte jag såg ut som en söt och trevlig tjej och tyckte jag skulle höra av mig om jag kände det samma.
Tror min planet slutade snurra ett tag. Trode inte folk gjorde sånt längre? Måste dock credda killen för att han faktiskt tog mod till sig och faktiskt gjorde det. Tror inte många andra hade vågat, inte jag iaf.

Idag har jag varit med Filip hos hans pappa som fyllde år, grattis till honom! Vi var där kvällen innan och lagade mat, drack vin och körde lite "gissa låten" tävlingar. Himla kul måste jag säga!
Nu ska jag krypa ner i sängen och se ett eller två avsnitt av Awkward. Underligt hur man kan fastna i en serie.
Fast The Hills och The City betades ju av utan några större problem, så jag ser inte att detta ska bli något problem heller.
Uppstigning 07.30 imorgon. Jobb på Tallkotten väntas, här är vi inte ledig under helgen inte.
God natt!




Onsdag



Skön dag idag. Sov till 12 då jag väktes av ett sms från bror. Han satt redan på bussen påväg in till stan. Panik, jag som bara skulle blunda lite. 15 min senare satt även jag på bussen, tur var väl det. Mötte nämligen mormor och morfar samt mamma på stan, så vi blev alla bjudna på lunch på Waldorf!
Sen bar det iväg på present jakt. Hur svårt är det inte att hitta någonting bra till killar? Hittade ingenting, men förhoppningsvis är det löst nu. Om jag hade fått detta, hade jag varit nöjd om man säger så. Så förhoppningsvis duger det på 20 års dan! :)