350 Kr för att vara sämst?!

Då var helgen över och skolan redan igång. På fredagen var det klassfest, riktigt lyckat! Måste säga att det var grymt kul hela kvällen och ett stort tack till Sara som höll med platts att vistas på! :) Lördagen bestod däremot bara av att mysa på. På kvällen blev det film mys med Frida Rebecca och Martina. Var längesen vi umgicks så därför tyckte jag det var extra kul att träffa er alla tillsammans! Söndagen spenderade jag och Kickan i Övertåneå med våra F98 tjejer som hade 3 matcher. Det gick väll inte allt för bra ändå...nu blir det hårdträning fram över! Var samling kl.07.15 utanför bergvikshallen, tro mej det var tungt. Tyngre var väl Kickans sanning som hon uttalade sig om. Vi satt och pratade om extra jobbo och att bla. domare tjänar rätt bra! Tyckte att Kickan kom med en bra kommentar: ''Tänk vilket bra jobb, 350kr...för att vara sämst och hatad av alla!'' 
Jag menar, helt okej jobb!
Nu är det redan onsdag och vi har hunnit ha ett idrottsfysologi-prov och matte-prov. På fredag väntar även ett samhälls-prov.
Kan ju säga att den här veckan måste vart den tråkigaste på länge. Men tur att man haft en bra helg, hoppas på en lika bra den kommande helgen! :)

Kate Parry- Hot n Cold


  

  



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0