Måndag

Hemska måndagar... Vilket hitte-på. Det är tur att det är helt okej julstämning här hemma med ljus och mysig musik. Jul bakat har vi också börjat med, pepparkakor och saffransbullar med vit choklar, mmhmmm!
Även hemma hos Filip har det blivit jul. Jätte fint och mysigt blev det. Vi värmde glögg, åt go-fika och såg på beck när vi var klara. Innan det hann vi gå på skyltsöndag efter att jag jobbat klart på Tallkotten. Vi traskade förbi Doffi där linneas adam var jultomten själv. Han var så grym på att vara tomte, blev nästan tårögd när man såg hur barnen sken upp då de fick syn på tomten som gav dom julklappar. Tänk när man var liten....

På lördagen var vi hela gänget hemma hos Filip där det blev lite förfest innan vi knallade mot det klassiska Allstar. Var länge sen jag var ut. Vemodigt men kul trots allt. Hade fullt upp med att titta på allt folk, fanns det så där mycket folk i luleå verkligen? Uppenbarligen.

Nu är det tvätt, städ, mat och betala räkningar som gäller. Sen bär det av till Filip för att baka peppisar och mer jul mys. Hejsvejs!

















Kommentarer
linnea

Åh vad fint och julmysigt ni gjort i lägenheten, så fina bilder! Klockren bild du fick på tomten och barnet, sååå gullig!! Kram:)

2011-11-28 22:03:11
URL: http://linneaajs.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0